Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja juz dzisiaj spałaszowałam pół pizzy (teraz czekam na zgagę :-( ), a zaraz bedę wcinac kiwi, kupiłam cały koszyczek i czuję, że lada chwila i bedzie pusty
A ja dziś miałam mega ochotkę na lody waniliowo-czekoladowe mmm pychotka i wogóle cały dzień chodze i wsuwam cókiereczki hehe ciągle coś miętole w buzi
Ja tak sobie czytam co u was i zajadam lody które przegryzam bananem.
Mój M mówi, ze ja to takich fanaberi z jedzeniem nie miałam na poczatku ciązy jak teraz, żebyście mnie widziały wczoraj na wieczór (dwa hamburgery, paczka ciastej jezyków, pomarańcza, trzy kiwi i to wszystko popite mlekiem)
a ja wczoraj na obiadek chinska kuchnia a na kolacje indyjska, sie obzarlam potwornie. chinska wyszla na zdrowie ale tych indyjskich specjalow choc przepyszne dzidzia nie bardzo lubi, czkawa i w ogole brzusio twardniejacy i zagazowany ach te diabelsie spices...
Ja dziś robiłam na obiad kotlety mielone. I lepiąc je wzrok swój zawiesiłam na opakowaniu śliwek suszonych i niewiele myśląc, zaczęłam pakować je w te kotlety;-) - wyszły naprawdę niezłe:-) polecam:-)