kamamamusia
Fanka BB :)
a co ma rozwarcie do planowanego cięcia???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przynajmniej u mnie tak było jak sobie przypomniałam co mnie czeka to chciałam cofnąć czas
ale na szczęście drugi poród był leki łatwy i przyjemny

!!!!! 19.01. o godzinie 11 rozpoczęła się akcja porodowa, a 10 minut później ujrzałam moje CUDEŃKO, mały czerwony kluseczek, który położono mi na piersiach, dech mi zaparło. Nie docierało do mnie, że moje maleństwo jest już ze mną w moich ramionach. Uczucie, którego nie da się opisać. Mimo ciężkich chwil przepełnionych cierpieniem wspominam ten dzień jako najpiękniejszy w moim życiu i nic nie może się z nim równać. O bólu już dawno zapomniałam. Jestem szczęśliwą mamą wspaniałego syneczka, którego kocham miłością bezgraniczną, czego i Wam drogie Forumowiczki życzę z całego serducha :-):-):-).

MamaAntosia ... to trzeba było krzyczeć ... KUPYYYYY KUPYYY od razu by cię odpieli![]()
![]()
![]()
Masz rację, to uczucie nie do opisania, szczęscie, niedowierzanie i ulga, że po bólu no i może trochę niepewności "co dalej" ... taki misz masz![]()
![]()