reklama
Cześć dziewczynki, ja o 22.00 to od paru dni śpię już grzecznie jak dziecko, zasypiam na stojąco prawie tak już koło 20.00 :laugh: :laugh: Moje słoneczko nie jest tym zachwycone, ale jest bardzo wyrozumiały. Śmieje się tylko że nigdy takim śpiochem nie byłam i taka "nietykalna". 
A
Agnezzz
Gość
Hihi Majka, powiedz mu, żeby się przyzwyczajał, bo to troche potrwa 
Nie ma innego wyjścia, musi się przyzwyczaić. No ale jest taki słodki, jak przychodzi z pracy i pyta "jak tam mój synuś"?. A jak mu mówię, że ja jeszczse nie mogę w to uwierzyć i żeby poczekał z tymi pytaniami do wizyty u lekarza to słyszę: "ty sobie nie musisz wierzyć, ja wiem co robię, miałaś być w ciąży i jesteś". No i co ja mam mu na to powiedzieć??
ano
-są słodcy
Ja też wałsnie spiochem nie jestem -co zawsze w wolnych dniach..na wczasach wakacjach bylo utrapieniem dla mojego męza
..Pierwsza wstawałam -sniadanko..raz dwa prysznic..kawka..no i -Wstawaj wsatwaj..szkoda dnia!
..ale mi marudził zawsze..i śmieł się, ze ja jak Napoleon-potrzebuje tylko 4 godz snu
..Nieraz probował mnie złamac..do poźna siedzieliśmy..i nic..wczesnym rankiem -Pobudka
!
Ja też wałsnie spiochem nie jestem -co zawsze w wolnych dniach..na wczasach wakacjach bylo utrapieniem dla mojego męza
A
Agnezzz
Gość
Super...jak ja bym tak chciała. Rozkoszujcie się tymi chwilami bo niewiele jest ich w życiu...
A
Agnezzz
Gość
Dorka, ja też z reguły ranny ptaszek. Wstaję i od razu mam energię do działania, a mój małzowinek a to poleżeć by chiał, a to pooglądać tv...itd, itp 
reklama
A
Agnezzz
Gość
He he dobre 
Mój mężulek to taki domator, kocha rodzinę i z nią się czuje najlepiej. Ja też lubię taki styl życia, ale z atrakcjami od czasu do czasu, a tu gdzieś wyskoczyć, zaszaleć, itp.
Muszę namawiać męża na takie ekstrawagancje. To już taki typowy raczek ;D
Mój mężulek to taki domator, kocha rodzinę i z nią się czuje najlepiej. Ja też lubię taki styl życia, ale z atrakcjami od czasu do czasu, a tu gdzieś wyskoczyć, zaszaleć, itp.
Muszę namawiać męża na takie ekstrawagancje. To już taki typowy raczek ;D