Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) bylam pozytywnie zaskoczona;-)
Mówi tex typu głupia ta dziewczynka, nie chce kolegi itd...pozatym przechodzi znowu jakis trudny okres i wszystko jest na nieeee!! i często się wścieka choć ja ostatnio staram sie naprawde łagodnie do niego podchodzić zeby nie pobudzać go i nie dawać jakichś nerwowych wzorców zachowania. Nie wiem moze mu przejdzie do września ale narazie każdy mi mówi ze bedzie miał niezła szkołe w przedszkolu i wogóle...
Ja już mam czasem takiego stresa jak mamy sie spotkać z kims, z dziećmi bo jego zachowanie jest tak męczące i musze ciągle zwracać mu uwagę i pilnować ze wogóle nie moge sie skupić na rozmowie z dorosłymi. Poprostu porażka pedagogiczna:-(
zna nauczycielki przeciez,dzieci,tez,jak tylko ktos sie do niej odezwie to chowa glowe i nie powie ani slowa.Tylko na swoim czuje sie pewnie i jest otwarta i odwazna.Czasami zajmuje jej troche czasu aby przyzwyczaic sie do nowej osoby,potem szaleje i jest wesola.Ale w przdszkolu jest bardzo cicha nie bawi sie z dziecmi,jak juz cos to w grupie,ale tez niewidze aby sama zainicjowala jakas gre zabawe,czy nawet odezwala sie do kogos.No i tu moj mysliciej sie wlancza,czemu tak jest
??czy to jest spowodowane tym,ze dzieci ja nierozumia
wiec sie zamyka,choc ona doskonale wie o czym sie mowi.Wstydzi sie