BIEDRONKA
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
o kurka...no to tak, ja też zapisuję kiniuśkę,ale nie ma bata, od września, znaczy chcę, żeby poszła se do 3 latków, kiedy faktycznie będzie miała je skończone,ale to wynika z tego, żem się nasłuchała od mojej przyjaciółki przedszkolanki
ewe też zostawię tam w przedszkolu w zerówce
co do dzieci to ja to już chyba pisałam, że na pocz jak odprowadzałam ewe we wrześniu z Kinią to wchodziło się jeszcze z dziećmi do sal i było tak, że ewa stała przy mnie, a Kinia papa i szł się bawić, a potem nie mogłam jej wytargać tak wyła
i mam hope, ze tak też będzie we wrześniu, of course najpierw musi zaczać gadać
a co do dzikości dzieci to ja to chyba też już mówiłam, że Ewa taka była, bała się, hmmm może nie bała,ale była chorobliwie nieśmiała tak jak ja
uciekała jak jakieś dziecko w piasku coś jej zabierała, choć chętnie się dzieliła, ale było mnóstwo syt, których Ewa nie rozumiała, bo z jakiej paki ktoś zabiera jej łopatkę, kiedy ona się nią bawi? i tego typu, odkąd Kinia jest większa ma wiekszy kontakt z takimi dziwnymi sytuacjami, a poza tym w lato pozwalałam jej samej wyjsć przed blok na plac zabaw, tak, że ona wychodziła sobie do dzieci, a ja z Kiniuśką np. pół godziny później i to był najepszy trening, of course nie polecam puszczać trzylatków na dwór samych
innych sposobów nie znam,ale jestem przerażona jak zaprowadzam Ewę i widzę ryczące 3latki odszarpywane jak to Gosiek napisała od matek...ale z tego, co wiem, to one się uspakajaą i jest git i najważniejsze u nas było dokładne określenie, kiedy przyjdziemy po Ewę
a dziś bal
))
ale ogólnie jest super wczoraj opowiał mi o zuzi, Laurze, i Juli ze bawili sie w kotki i pieski
. Koleżanki tez ma - najlepiej lubi Emilkę.