reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja:))

Rano pojechaliśmy na targ po papcie i po tenisówki młodemu do szkoły i pech chciał że spotkaliśmy teściową i mam cały dzień spieprzony, nienawidzę kobiety normalnie nie mogę na nią patrzeć:((((((

Upatrzyłam sobie torebkę oczywiście nie kupiłam bo szkoda mi kasy ( 60zł) a teraz żałuję jak zwykle coś mi się spodoba nie kupię a potem miesiąc chodzę chora a ja mam tak że coś mi porostu musi wpaść w oko i wiem że to to

Bietka ja dziś robię karczek na obiad:))

Marta też mam lenia chociaż mniejszego niż zwykle:))

Wiola czekamy na zdjęcia:)) Jutro moja idzie do przedszkola na 8 a młody na 11 rozpoczęcie roku:))

Scoti masz luz dzisiaj:)) odpoczywaj:))

Anaber fajne buciki:))

Kinga miłego dnia:))

reklama
jestem :)
oczywisciie pospalam sobie hihi:) teraz robie frytaski:) mniammmmmm
tesciowa do mnie dzwonila :( ona zawsze dzwoni jak ja spie dlatego wylaczam dzwieki i moze dzwonic do skutku eheh. snilo mi sie ze m byl w pracy i spadl z drabiny i byl w szpitalu. teraz zadzwonilam i sie pytam czy ma w pracy drabine a on ze ma no to mu powiedzialam ze ma nie wlazic bo mi sie snilo ze spadl i jak cos to niech kumple wlazi hehe:)
Juliska mi czaduje jak leze sobie :) moze teraz po frytkach tez da czadu bo ona lubi sobie pojesc jak mamusia zreszta hihi:)
mi m kupi bransoletke lilou jak mala sie urodzi:)

anaber ja wczoraj wieczorem mialam taka klutnie z m ze mu powiedzialam ze ma sie na kilka dni wyprowadzic ze chce odpoczac a jak on tego nie zrobi to ja wyjade. ze sama sobie z dzieckiem poradze itp tak mu nagadalam ze sie poplakal i zaczal zaraz sie tulic i w ogole :)

hehehehe widzę że kłótnie z m na tapecie ...
mnie czasem ręce opadają i nie mam wam siły pisać, co ten mój m wymyśli... :-:)no: bo aż wstyd... :sorry2:

dziękuję za rady - czekam do wieczora ... :-)

reklama
Do góry