reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

reklama
dzięki dziewczyny za refleksje, ja wiem jedno nie mam problemu jeśli chodzi o Lenkę, to mała cyganka pójdzie z każdym. Moją siostrę zna bardzo dobrze i wiem że napewno będzie rozpieszczana no ale jeszcze zobaczymy jak to się ułoży z tym urlopem, z jednej strony wiem że będę tęsknić a z drugiej strony...tylko MY a może coś się wydarzy ;-)

dzięki dziewczyny za refleksje, ja wiem jedno nie mam problemu jeśli chodzi o Lenkę, to mała cyganka pójdzie z każdym. Moją siostrę zna bardzo dobrze i wiem że napewno będzie rozpieszczana no ale jeszcze zobaczymy jak to się ułoży z tym urlopem, z jednej strony wiem że będę tęsknić a z drugiej strony...tylko MY a może coś się wydarzy ;-)
z małą też może się wydarzyć;-), my jedziemy i z dużą i z małą i przynajmniej nie będę umierała z niepewności czy moje dziecko całe i zdrowe u teściów lub moich rodziców. Już raz bylismy sami na wczasach i nie powiem było fajnie, ale strasznie tęskniłam za wtedy małą Madzią. Dobrym rozwiazaniem na taki wyjazd jest niańka bezprzewodowa. Zawsze dziecko mozna położyć spać i wieczorkiem, choć na balkonie posiedzieć lub na dół do kawiarni czy hotelowego baru zejść. Nasi znajomi w tamtym roku tak zrobili i co ciekawe co wieczór wychodzili na godzinkę, a mała nigdy się nie obudziła:tak:No i hotele oferują wynajęcie niani z krwi i kości, to propozycja dla tradycyjnych mam, które nie zostawiłyby swojego dziecka nawet na minutkę.

my w tym roku lecimy do Bolzano do znajomych. nasza niania elektroniczna zostaje w domu a do opieki nad Makrelka zabieramy babcie:tak:

albo zostajemy w polsce jak nie zdazymy malej paszportu wyrobic:nerd:

my w tym roku lecimy do Bolzano do znajomych. nasza niania elektroniczna zostaje w domu a do opieki nad Makrelka zabieramy babcie:tak:

albo zostajemy w polsce jak nie zdazymy malej paszportu wyrobic:nerd:
na paszport czeka się ok. miesiąc, to na pewno zdążycie:tak:
my złozylismy papiery na Wiki paszport pod koniec marca i 5 maja ma być, no ale w W-wie teraz jest szał paszportowy, nie wiem jak u was, ale radzę się pospieszyć, zdjęcie małej to przecież chwilka, nawet w CH, można zrobić

reklama
Do góry