reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Irtasia, jak to mało do siebie podobna, przecież to wypisz wymaluj, twoje najmłodsze dziecię:tak::-):-D
Troszke ruda ,oczy za bardzo niebieskie i za bardzo okragla glowa:tak: i wyglada jak chlopak:baffled:
Nie, niepodobna !!!! Jenni zawsze jest roześmiana i ma w oku diabelski błysk:-p:-D;-):-D
Nowlasnie:-D Bo to jest taki maly pierun:tak::-D

ale jestem zła:wściekła/y: dzwoniłam żeby zarezerwować pokój nad morzem ale cena 50zł no i kasują za dziecko :-( jedni połowę inni sami nie wiedzą ile eh :-(

chciałam coś niedaleko moich rodziców bo jadą w tym samym czasie co ja a zawsze bym mogła podjechać i zostawić małą a sama sobie gdzieś z R wyskoczyć jak za dawnych czasów:sorry2:

tam gdzie zawsze jeździłam nie kasowała mnie za małą :no: no ale ma zajęte pokoje i wolne tylko 3 osobowe u niej 35zł- 40zł od osoby więc jakbym wynajęła ten 3 osobowy to by mnie wyszło taniej niż w innych za 2 os. sama nie wiem co mam robić :sorry2: jeszcze podzwonie i zobaczymy czy coś znajdę

choć sie zastanawiałam czy jakaś wycieczka na tydzień za granicę by nie była lepsza bo 2000zł musze mieć na opłaty i paliwo nad polskim morzem :baffled: na 2 tygodnie czy nie lepiej dołożyć i jechać na jakoś wycieczkę na tydzień :confused:

:-:)-:)-(
Jak kto woli ja bym wybrala polskie morze:tak:

reklama
ale jestem zła:wściekła/y: dzwoniłam żeby zarezerwować pokój nad morzem ale cena 50zł no i kasują za dziecko :-( jedni połowę inni sami nie wiedzą ile eh :-(

chciałam coś niedaleko moich rodziców bo jadą w tym samym czasie co ja a zawsze bym mogła podjechać i zostawić małą a sama sobie gdzieś z R wyskoczyć jak za dawnych czasów:sorry2:

tam gdzie zawsze jeździłam nie kasowała mnie za małą :no: no ale ma zajęte pokoje i wolne tylko 3 osobowe u niej 35zł- 40zł od osoby więc jakbym wynajęła ten 3 osobowy to by mnie wyszło taniej niż w innych za 2 os. sama nie wiem co mam robić :sorry2: jeszcze podzwonie i zobaczymy czy coś znajdę

choć sie zastanawiałam czy jakaś wycieczka na tydzień za granicę by nie była lepsza bo 2000zł musze mieć na opłaty i paliwo nad polskim morzem :baffled: na 2 tygodnie czy nie lepiej dołożyć i jechać na jakoś wycieczkę na tydzień :confused:

:-:)-:)-(

Gosiu, ja nie byłam nigdy na wczasach zagranicznych, ale moja ciocia jeździ i z doświadczenia wie, że jak ty to napisałaś "trochę dołożyć" nie kończy sie na trochę...raz pojechała "za grosze"(we dwójke z mężem wyjazd kosztował ich trochę ponad 2 tys plus swoja kasa na pierdoły), no i wróciła niezadowolona...

myślę, ze na 3 osobowe organizowane 10dniowe wczasy na południu trzeba mieć ze 4 tys. wtedy mozna mówić o wakacjach...ale moge sie mylić...pamiętam jak z Tomkiem szukaliśmy wakacji zagranicznych na podróż po ślubie to trzeba było liczyć sie z 4 tysiacami we dwoje...na 10 dni..i zrezygnowaliśmy, bo myśleliśmy o budowie i za ta kasę kupiliśmy pustaki na cały dom..:baffled::baffled::dry::dry::sorry2::sorry2:

ja bym wolała na południe jechac niz nad polskie morze, zawsze masz pewna pogodę przynajmniej a u nas to różnie... no ale jak kto woli :-)

my narezscie kupilismy bilety na prom z Calais do Dover i spowrotem i wyprawa zaplanowana:rofl2::-) jak dobrze pójdzie to 27 czerwca bedziemy podziwiac szkockie widoki, ech... nie mogę sie doczekać, brat tez już czeka na nas:-)

Gosiu, ja nie byłam nigdy na wczasach zagranicznych, ale moja ciocia jeździ i z doświadczenia wie, że jak ty to napisałaś "trochę dołożyć" nie kończy sie na trochę...raz pojechała "za grosze"(we dwójke z mężem wyjazd kosztował ich trochę ponad 2 tys plus swoja kasa na pierdoły), no i wróciła niezadowolona...

myślę, ze na 3 osobowe organizowane 10dniowe wczasy na południu trzeba mieć ze 4 tys. wtedy mozna mówić o wakacjach...ale moge sie mylić...pamiętam jak z Tomkiem szukaliśmy wakacji zagranicznych na podróż po ślubie to trzeba było liczyć sie z 4 tysiacami we dwoje...na 10 dni..i zrezygnowaliśmy, bo myśleliśmy o budowie i za ta kasę kupiliśmy pustaki na cały dom..:baffled::baffled::dry::dry::sorry2::sorry2:

no racja Mysia,
w grecji za wczasy w 2004 roku zaplacilismy 4 tyś (hotel, jedzenie oraz kasa do reki na zabawy itp) nad naszym morze wyszlo by o wiele taniej....z tym ze pogoda bywa rozna :/

My nigdzie nie pojedziemy niestety, bo od 2 czerwca Jacek zaczyna nową prace i 0 szans na urlop :( Trudno, odbijemy sobie później.... w te wakacje będziemy się musieli zadowolić działka na weekendy.

mysia23 a ja myśle, że i tak masz fajowo - własna trawka, basenik, grill, niebo nad głową..

Gosia nie poddawaj się i szperaj po necie... my jak byliśmy w Gdańsku-Oliwie to płaciliśmy o ile dobrze pamiętam - 55zł (babka opuściła z 60zł) za 3-osobowy pokój. Tzn łóżka były 2, ale było miejsce żeby postawić łóżeczko Milence. I mieliśmy własną łazienkę. Ale szukałam tego noclegu przez jakieś 3 dni :tak:

reklama
Do góry