reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Ja tak samo Gosia :tak: Wakacje tylko z Oliwką :tak: Nie potrafiłabym wypoczywać bez niej :no:
Ja tak samo.:tak:

niooooooooooooo:-) mam radoche jak male dziecko:-)
Ciesze sie razem z Tobą.:tak:

Pod namiotem też fajnie.
My zamierzamy jechać na spływ kajakowy..Tylko po tej ostatniej akcji z Kubą boję sie jechać gdziekolwik.Choć mąż mnie pociesz,że jak będę chciał w każdej chwili mnie odwiezie do domu,jak będzie gorsza pogoda,albo kube cos wysypie.Jedziemy na 4 dni.:tak:

reklama
im bliżej wyjazdu, tym więcej wątpliwości, coś czuję, ze na długo zapamietamy te wakacje. Mała da nam na pewno popalić, wczoraj nie czułam kręgosłupa od noszenia jej i spełniania zachcianek, nie usiedzi nawet na chwilę przy stoliku w restauracji, tylko zwiewa gdzie ja oczy poniosą. Jak tak będzie 3 razy na dzień to wymiękam:(

własnie dlatego chyba nie pojedziemy na mazury bo woda bedzie na 200% główna atrakcja małej ...a do wody mamy kawałek
w domu a rzcej na ogrodku staramy sie zeby było wsio pod mała zrobione ...i nie latanie za nia:rofl2:

pozostaje mi / nam dom i basen /baseny w ogrodku .....moze namiot;-):-).......i jazda autobusem na Rewe:rofl2:

Ojej,jak sobie pomysle ,ze i mnie to czeka nad morzem...Koniecznie musze kupic szelki,to chociaz daleko nie ucieknie;-).

Ojej,jak sobie pomysle ,ze i mnie to czeka nad morzem...Koniecznie musze kupic szelki,to chociaz daleko nie ucieknie;-).

mam wrazenie sie ze sie ze mnie nabijasz................
ale spoko
jak pomieszkasz nad woda nie za blisko to napewno nie posiedzisz przed domkiem ani nie po grilujesz a juz zupełanie nie odpoczniesz:-p........chyba ,ze lubisz jooging 24H
[jesli chcesz pilnowac dziecko]

własnie dlatego chyba nie pojedziemy na mazury bo woda bedzie na 200% główna atrakcja małej ...a do wody mamy kawałek
w domu a rzcej na ogrodku staramy sie zeby było wsio pod mała zrobione ...i nie latanie za nia:rofl2:

pozostaje mi / nam dom i basen /baseny w ogrodku .....moze namiot;-):-).......i jazda autobusem na Rewe:rofl2:
skąd jak to znam jak idziemy na spacer na plaze do SOPOT to inni siedzą jedzą rybusie a ja latam i odciągam Szymka od morza i tak non stop

dlatego uwielbian nasz taras wiem ze moze tam smialo sam przebywac i wszystkim sie bawic nic mu sie nie stanie nawet jak zje jakiegos liscia z doniczki

dziewczyny ja sie w Polsce nie znam , a Wy zapewnie TAk- JAKIE SA LINIE LOTNICZE W POLSCE Z OFERTAMI LOTOW KRAJOWYCH?
wiem ze kilka powstalo ale ich nie znam:-(

reklama
mam wrazenie sie ze sie ze mnie nabijasz................
ale spoko
jak pomieszkasz nad woda nie za blisko to napewno nie posiedzisz przed domkiem ani nie po grilujesz a juz zupełanie nie odpoczniesz:-p........chyba ,ze lubisz jooging 24H
[jesli chcesz pilnowac dziecko]
Agusia,czemu sie z Ciebie nabijam?Nie bardzo wiem czemu tak pomyslałas?:baffled:
Bedziemy mieszkali w bloku,wiec do zadnego ogrodka ogrodzonego nie wpuszcze,wszedzie bede za nim latac.Cały czas w wozku nie bedzie siedział,bo sie umeczy...:blink:

Do góry