reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Blusia na chwilę obecną na pewno się nie obróciła, bo cały czas główkę niuni czuję albo pod żebrami, albo w żołądku:tak:. Ale wiem, że może mi zrobić niespodziankę i gibnąć w każdej chwili.

reklama
Blusia to witaj w klubie, moja córeczka też główką wpycha mi żebra w kręgosłup, a nóżkami na dole wykopuje dwa garby na każdym biodrze, wyglądam jak kwadrat.

kat, Antar, &&& żeby maluchy jeszcze się odwróciły !!! mojej koleżance mała fiknęła koziołka dosłownie w ostatnich dniach, więc wszytsko możliwe :tak:

tyle doczytałam, bo zaraz muszę wstawać i zmykać na ostatnie badania !!! poród tuż tuż, a mi brakuje kilku ważnych wyników ...

ale jeszcze się pochwalę, że w piątek byłam na wizycie JEST DOBRZE :-) szyjka miękka, króciutka, rozwarcie na prawie 2 palce :tak: także tej ciąży na 99% nie przenoszę :-):-):-)

&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty i porody :tak:

blusia, mamusia, ivonka &&&&&&&&&& za wizytę
asinka też &&&&&&&&& i żeby się syncio obrócił, ja miałam wymaz z pochwy na paciorka
saffi &&&&&&&&&&& za krótką, miękką i rozwartą szyjke:-)
kat.j1 &&&&&&& za obrót małej albo cc w terminie
jol gratulację to już coraz bliżej :tak:

Ja dziś śmigam do szpitala i modlę się aby moja gin pozwoliła mi zostac jeszcze parę dni w domku, choć skierowanie na oddział mam od dziś :sorry2: Ale może jak ktg wyjdzie małej ładnie to da się namówić na jeszcze pare dni w domku-więc proszę o kciukasy w tej sprawie.

Zycze wszystkim powodzenia na wizytach.
Ja swoja mam jutro.
A co do główki, to tez mam takie wrazenie jak by pod zebrami byla ale na usg usłyszałam "położenie główkowe" a lekarka powiedziała, ze to tyłeczek tak wypina :-D

również && za brzucholki :-)

my dziś na 19 lecimy z M, może i tym razem uda nam się nagrać na komórke serduszko Benia polecam fajna pamiątka...chyba marta6z ten pomysł rzuciła kiedys ! :-)

reklama
Antar, moja niunia główka w dół, pewnie chodziło Ci o Kati.j. :)

Icak, kciuki zaciśnięte :) A ja się dzisiaj dowiem od kiedy chce mnie położyć i tylko się modlę żeby to nie było w tym tygodniu. Najlepiej od 7.06, bo 6.06 Jasiek ma w żłobku zakończenie roku i będzie imprezka ;)
A w ogóle to się trochę cykam tą wizytą :/

Do góry