reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

gdybym sama sobie nie pilnowała leków to nie wiem czy by mi sie polepszyło....prawie codziennie dostawałam pomylone dawki lekow na ciśnienie a raz babka chciała mi zrobic podwójny zasdtrzyk ze sterydów chociaż mówiłam jej ze juz miałam, ale nie chciała słuchać... paranoja...

reklama
icak dziękuję za info w takim razie... też będę się zapierała rękoma i nogami przed tym... ale gazem rozweselającym bym nie pogardziła (jeżeli mowa o otumanianiu ;) :p )

oj ja takiego gazu też bym chętnie sobie walnęła:) A co do dolarganu to ja też zdecydowanie dziękuję. Za duzo się naczytałam i wysłuchałam od położnej opowieści o tym, jak kobitki po porodzie nie poznawały męża albo nie wierzyły że to ich dziecko. Potem w ogóle nie pamiętały całego dnia. Dolargan to narkotyk, chyba wolę sobie dać radę bez niego.

Czy któraś mamuśka jutro wizytuje?
Ja mam wizytę na 13:15. Odbieram też wyniki na paciorkowca (oby się nic nie wyhodowało), mocz, morfologię. Jestem ciekawa czy będzie jakieś badanko lub usg. W każdym razie l4 na pewno i decyzja kiedy do szpitala :/ Czego się obawiam najbardziej. No ale to dla dobra małej w końcu.

Blusia to trzymam kciuki za badania i wizytę jutro.
Ja idę na wizytę we wtorek. Na pewno będę miała usg i gin powiedział,że jeżeli do wizyty Mały się nie obróci, to będziemy się umawiać na cc.

reklama
Do góry