mim
Fanka BB :)
Dziewczyny zdjęcia się piękne!
My za 2 tygodnie mamy dokładne usg, czekamy z Mężulkiem z niecierpliwością, zabieramy ze sobą synka :-)
Mam pytania do dziewczyn, które przyjmowały Duphaston lub Luteinę - Za 5 dni odstawiam Duphaston, a Luteinę jeszcze mam brać - jak długo Wy brałyście? Może bierzecie jeszcze?
My za 2 tygodnie mamy dokładne usg, czekamy z Mężulkiem z niecierpliwością, zabieramy ze sobą synka :-)
Mam pytania do dziewczyn, które przyjmowały Duphaston lub Luteinę - Za 5 dni odstawiam Duphaston, a Luteinę jeszcze mam brać - jak długo Wy brałyście? Może bierzecie jeszcze?
a za wyniki badan trzymam moooocno kciuki!!!
teraz trzymam kciukasy za wyniki z cyto &&&&&& :-)
Współczuje Ci nimfii tych infekcji, swego czasu mordowałam się z nimi strasznie i to nie będąc w ciąży więc miałam większy wybór w lekach, brałam takie globulki doustnie ( orungal - nie wolno w ciąży ) po których przechodziło szybko, ale niestety infekcje wracały, w końcu gdzies tam do mnie dotarły wieści o kuracji antygrzybiczej, pije sie taki specjalny roztwór co rano...i zdesperowana zaczełam to stosować, dbając tez o dietę w miarę niskowęglowodanową ( cukry to pożywka dla grzyba ) nie wiem na 100% czy to akurat to zadziałało, ale nie miałam już żadnej infekcji od dobrych paru lat....