reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ankusch cieszę się że ok u Was:)
Margana kochana trzymaj się, leż dużo i najlepiej nic nie rób!! Dobrze, że masz dobrego lekarza i od razu pessara założył!!!!!

Ankush ciesze sie ze wyniki prawidlowe

Margana trzymaj sie dzielnie, mam nadzieje ze leki pomoga i obejdzie sie bez szpitala, trzymam kciuki, dbaj o siebie.

Ja ide do lekarza w sobote, wlasciwie to nie mialam planowanej wizyty ale stwierdzilam ze nie wytrzymam kolejnych 6 tyg wiec ide prywatnie, poprzednia mialam 4 tyg temu i juz nie moge sie doczekac nastepnej.

Jestem spowrotem. Jest kiepsko. Te objawy co miałam to jednak skurcze. Dziecko leży główką na pessarze i gdyby nie on to już bym urodziła. Dostałam oczywiście Fenoterol i Isoptin na razie w najmniejszej dawce i zobaczymy czy podziała. Jutro mam zadzwonić i powiedzieć jak się czuję. Lekarz nie wyklucza mozliwości szpitala jak leki nie pomogą, tylko się martwi, bo nie ma w szpitalach miejsc.
Dostałam opierdziel, ze nie zadzwoniłam od razu. Kurdę, nie sądziłam, ze to takie poważne, nie czułam takich twardnień i ciągnięc jak on opisywał. W końcu pierwszy raz jestem w ciąży!

ankusch świetnie, ze wszystko dobrze!
kochana ty odpoczywaj a jak trzeba bedzie to cisnij o to zeby dzieciu sterydki dac na plucka jakby chcial ci wczesniej wylazic...i lez z dupcia u gory. Popros meza zeby ci lozko na klockach polozyl wowczas bedziesz miala wyzej nogi i maly ci szyjke odciazy.

Trzymaj sie kochana sie nie stresuj na zapas i odpoczywaj a my tu kcikasy trzymamy za Was.

Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie! Póki co to mi strasznie smutno i wściekła jestem. Mam nadzieję, ze leki wystarczą.

ankusch - nie myśl teraz teraz o porodzie, tylko się denerwujesz. Do listopada jeszcze kawałek.

Margana
- to leż i jeszcze raz leż, po Twojej wizycie ja jestem przerażona, co usłyszę we wtorek.

reklama
margana 3maj sie zdrowo, aby malenstwo zostalo na swoim miejscu jak najdłużej! Sama bylam na Fenoterolu i u mnie sprawdzil sie do samego końca w pierwszej ciazy. Wierze ze i was zatrzyma w dwupaku :)

Do góry