reklama

nasze zakupy

Co do pościeli: Ja dla Szymona kupowałam od takiego sprzedawcy przejrzyj sobie inne jego propozycje(dalej wystawia)
ARUŚ 5 EL. ŚLICZNA POŚCIEL DO KOŁYSKI -SUPER MODEL (1839720864) - Aukcje internetowe Allegro
ma takie same i podobne wzory jak te, które pokazałaś - bardzo mi odpowiadały, świetnie się prały, nie kurczyły
prześcieradła: wypróbowałam różne ale dla mnie najlepsze są w IKEA (niedrogie, dobrze się piorą, z gumką, miękkie), nie cierpię prześcieradeł frotte
Podusia: najlepiej sprawdza mi się kupiona w JYSKu (specjalna dla dzieci, prałam w pralce i nic się z nią nie dzieje)
Materac:mamy Kokos-pianka-gryka kupowany na allego, dobra jakość tylko trochę szeleści ale one tak mają
Ochraniacz: tym razem dokupię jeszcze jeden w IKEA taki dookoła łóżeczka a nie tylko na połowę

Ostatnia edycja:
reklama
Co do pościeli: Ja dla Szymona kupowałam od takiego sprzedawcy przejrzyj sobie inne jego propozycje(dalej wystawia)
ARUŚ 5 EL. ŚLICZNA POŚCIEL DO KOŁYSKI -SUPER MODEL (1839720864) - Aukcje internetowe Allegro
ma takie same i podobne wzory jak te, które pokazałaś - bardzo mi odpowiadały, świetnie się prały, nie kurczyły
prześcieradła: wypróbowałam różne ale dla mnie najlepsze są w IKEA (niedrogie, dobrze się piorą, z gumką, miękkie), nie cierpię prześcieradeł frotte
Podusia: najlepiej sprawdza mi się kupiona w JYSKu (specjalna dla dzieci, prałam w pralce i nic się z nią nie dzieje)
Materac:mamy Kokos-pianka-gryka kupowany na allego, dobra jakość tylko trochę szeleści ale one tak mają
:-)

Dziekuje za podpowiedzi. Ogladalam tez wlasnie zestawy firmy "Arus". W tych zestawach jest juz wypelnienie do kolderki i podusi (czy to bedzie dobre?). Wlasnie materace ogladalam na Allegro kokos-pianka-gryka. Czy polecisz jakas firme?

Ostatnia edycja:
dorotka koc myślę ze będzie dobry w sensie cieplutki. ja mam podobny tylko ze u mnie to jest po prostu obcięta cześć całości wielkiego koca :)

co do prześcieradeł. i aj strasznie nie lubię tych frote. one po kilku praniach robią sie takie szorstkie nieprzyjemne. ja później kupowałam z jerseyu.

ja za materac płaciłam ok 130zl i to w najdroższym sklepie u nas w mieście i jest ok. bo musiał byc teraz natychmiast a nie mieliśmy czasu latać szukać.

Ostatnia edycja:
reklama
A niby jaki ma to zwiazek? Nie wydaje Wam sie to glupie?
Wiem, ze na podusi na poczatku raczej nie spi, bo to niewygodne, ale lekka kolderka do przykrycia... ? Przeciez pod poscielka spi sie najlepiej, jest mieciutka i milutka, chyba lepsza niz kocyk. Jak myslicie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry