Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorotka- no w koncu sie doczekalysmy :-) Swietnie wygladasz! Ladnie, elegancko i na czasie- powinnas sie cieszyc, ze w ciazy tak kwitnaco! I fajna z Was Rodzinka :-)
Dorotka ślicznie!A muminki to wszystkie teraz trochę przypominamy, bo w końcu brzuszka nie nosi się w torebce ;-) Śliczna rodzinka - a Ty masz buzię jak mała dziewczynka, młodziutka taka
Ale śliczne zdjęcia Wasze i te ślubne i te z brzuszkami i te bez... :-)
Wielka przyjemność z oglądania Was, powolutku pokojarzę posty z dziewczętami, na to potrzebuje trochę chwilę
Ja mam pełno swoich zdjęć, ale zupełnie inaczej teraz wyglądam niż wcześniej, bo mi się rysy zmieniły w ciąży, na takie ostre, a do tego ścięłam włosy
Także wrzucę jak tylko wstanę z łóżka i gdzieś pójdziemy z aparatem, teraz mogę Wam jedynie zaproponować jakieś nieaktualne
Dorotka śliczna rodzinka i Ty oczywiście.. kwitniesz kobieto!! i takie pytanie.. Ty tak młodo wyglądasz czy masz dużo starszego męża? :> tak z ciekawości pytam bo ja ciekawska.. hihi