reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

Justynka czekamy
U na spodobno nawet ostatnio w nocy odsyłaja do domu karetką jakjuż nie maja gdzie kłaść.

reklama
Gosiu ja tez na ogolnym sie wlasnie wypowiadalam o wychodzeniu Justynki ze szpitala A teraz przeczytalam ze Ona dzis wyjdzie :-)
JUSTYNKA szok ze tak szybko :-)
U mnie trzymaja 3 doby a po cc 6 lub 7 :-(

A tu na wyspach po cesarce się leży 3 doby a po naturanym porodzie bardzo szybko do domu , oczywiście to zależy od stanu zdrowia dziecka i matki.

U nas ostatnio jedna irlandka ,ktora notabene urodzila 7 dziecko:szok: ok 40 letnia, w jeden dzień po południu byla po starsze dzieci w szkole z brzuchem a na drugi dzień rano przyszła zaprowadzić je już z noworodkiem na ręku :szok::szok::szok:

DZIęKUJę DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKIE GRATULACJE!!!! tak się wzruszyłam, aż mi łezki poleciały. Tak, jesteśmy już w domu, mała bardzo dużo śpi i dla mnie jest maleńka bo Laura była jeszcze większa:-p wrzucam fotke na fotkowy a relacje zdam wam już z łużka.Jeszcze wcale nie spałam i troche jestem zmęczona ale jakos nie moge usnąć z tych wszytskich wrażeń.
jestem przeszczęliwa że już "po" i jestem w domu moim córeczkami...........

reklama
Do góry