reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Blanes,Dzagud,Isia,Luka-gratuluje Wam cudownych malenstw!!!!Niech Wam sie chowaja jak najlepiej... Wam kochane zycze szybkiego powrotu do formy,przespanych nocy oraz cudownych razem spedzonych chwil....
A malym szkrabom -rosnijcie zdrowe i kochajcie mame i tate
)))
A malym szkrabom -rosnijcie zdrowe i kochajcie mame i tate
E
efilo
Gość
Dziewczynki
Jak już wcześniej pisałam - w dniu jutrzejszym zabieram torbę i wędruję na porodówkę. Pewnie kilka dni mnie nie będzie :-) W związku z tym mam prośbę o wpisywanie informacji o porodach również w wątku lista czerwcówek, tak żebym po powrocie do domku mogła szybko zaktualizować tabelkę. Nie chcę żeby nasze dzielne dumne ze swych pociech Mamusie musiały czekać dłużej niż to konieczne. A pewnie zaraz po powrocie nie będę w stanie prześledzić wszystkich wątków w poszukiwaniu informacji.
Z góry dziękuję

Jak już wcześniej pisałam - w dniu jutrzejszym zabieram torbę i wędruję na porodówkę. Pewnie kilka dni mnie nie będzie :-) W związku z tym mam prośbę o wpisywanie informacji o porodach również w wątku lista czerwcówek, tak żebym po powrocie do domku mogła szybko zaktualizować tabelkę. Nie chcę żeby nasze dzielne dumne ze swych pociech Mamusie musiały czekać dłużej niż to konieczne. A pewnie zaraz po powrocie nie będę w stanie prześledzić wszystkich wątków w poszukiwaniu informacji.
Z góry dziękuję

E
efilo
Gość
Dzięki dziewczynki
Gosiu - na razie jestem. Ale nie wiesz ile bym dała żeby się zamienić na suwaczki z Tobą
Gosiu - na razie jestem. Ale nie wiesz ile bym dała żeby się zamienić na suwaczki z Tobą

reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo jeszcze jedna noc,
jeszcze jeden dzien
i Ty tulic Zosie bedziesz tez

:-)
jeszcze jeden dzien
i Ty tulic Zosie bedziesz tez

Podziel się: