reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Efilo-serdeczne gratulacje!!! :-)
Zosienko-witaj na swiecie!!! :-)
Zosienko-witaj na swiecie!!! :-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Efilo gratuluję Zosieńko witaj i wracajcie szybciutko!
:-);-)

E
efilo
Gość
Dzięki wielkie Kochane za życzenia i powitanie. :-) Tabelki co prawda ta droga nie zrobię, ale zajrzeć do Was mogę. Zosia była bardzo dzielna.
izka01
Efilo-a Ty masz sile klikac? Odpocznij troche! A jak juz odpoczniesz to skrobnij jak bylo :-)
izka01
Wlasnie dostalam sms-a od Moni:
Emma was born at 3:56 pm, 6lb 11 oz and we are in love czyli:
Emma urodzila sie o 22:56 polskiego czasu (14 czerwca), wazy 3, 03 kg i jestesmy bardzo szczesliwi. :-)
Monia-moje serdeczne gratulacje!!! Buziaczki dla malej niuni!!! Wracajcie szybko do formy!!!:-):-):-)
Emma was born at 3:56 pm, 6lb 11 oz and we are in love czyli:
Emma urodzila sie o 22:56 polskiego czasu (14 czerwca), wazy 3, 03 kg i jestesmy bardzo szczesliwi. :-)
Monia-moje serdeczne gratulacje!!! Buziaczki dla malej niuni!!! Wracajcie szybko do formy!!!:-):-):-)
siwucha12
ZARAZ PADNĘ DZIEWCZYNY ALE WAM TO IDZIE SZYBKO!!!
EFILO WYKOLEGOWAŁAŚ MNIE HIHI:-) MIAŁYŚMY RAZEM TERMIN A TU PROSZĘ!!!
PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE DLA WAS DZIEWCZYNKI-DZIELNE Z WAS DZIEWUCHY!!!
Swoją drogą mam pytanie do Efilo lub do innych wiedzących o niej:-) Czy Efilo miała mieć wywoływany poród-że poszła wczoraj i tak od razu chop siup???Bo przeciez miała się stawić wczoraj-ale nie zawsze od razu sam się poród rozpoczyna-ja też mam się stawić w poniedziałek a lekarz powiedział że zostanę aż do porodu-a kiedy się zacznie to już niewiadomo......
EFILO WYKOLEGOWAŁAŚ MNIE HIHI:-) MIAŁYŚMY RAZEM TERMIN A TU PROSZĘ!!!
PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE DLA WAS DZIEWCZYNKI-DZIELNE Z WAS DZIEWUCHY!!!
Swoją drogą mam pytanie do Efilo lub do innych wiedzących o niej:-) Czy Efilo miała mieć wywoływany poród-że poszła wczoraj i tak od razu chop siup???Bo przeciez miała się stawić wczoraj-ale nie zawsze od razu sam się poród rozpoczyna-ja też mam się stawić w poniedziałek a lekarz powiedział że zostanę aż do porodu-a kiedy się zacznie to już niewiadomo......
reklama
E
efilo
Gość
Kochane, poród był wywoływany. Lekarz zdecydował że w czwartek urodzimy i tak też się stało. I bardzo dobrze. Ze szczegółami poczekam tak jak Luka - aż urodzicie. Buziaki i trzymam za Was kciuki.
Podziel się: