• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NO to rodzimy...?????????

reklama
Efilo kochana gratulacje!
Jestes juz mamusia cudownej coreczki!!!
Zosienko witaj na swiecie,nawet sobie malutka nie wyobrazasz ile masz cioc :-D

Caluje mocno!!!

Dzięki wielkie Kochane za życzenia i powitanie. :-) Tabelki co prawda ta droga nie zrobię, ale zajrzeć do Was mogę. Zosia była bardzo dzielna.

Wlasnie dostalam sms-a od Moni:
Emma was born at 3:56 pm, 6lb 11 oz and we are in love czyli:
Emma urodzila sie o 22:56 polskiego czasu (14 czerwca), wazy 3, 03 kg i jestesmy bardzo szczesliwi. :-)

Monia-moje serdeczne gratulacje!!! Buziaczki dla malej niuni!!! Wracajcie szybko do formy!!!:-):-):-)

ZARAZ PADNĘ DZIEWCZYNY ALE WAM TO IDZIE SZYBKO!!!
EFILO WYKOLEGOWAŁAŚ MNIE HIHI:-) MIAŁYŚMY RAZEM TERMIN A TU PROSZĘ!!!
PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE DLA WAS DZIEWCZYNKI-DZIELNE Z WAS DZIEWUCHY!!!
Swoją drogą mam pytanie do Efilo lub do innych wiedzących o niej:-) Czy Efilo miała mieć wywoływany poród-że poszła wczoraj i tak od razu chop siup???Bo przeciez miała się stawić wczoraj-ale nie zawsze od razu sam się poród rozpoczyna-ja też mam się stawić w poniedziałek a lekarz powiedział że zostanę aż do porodu-a kiedy się zacznie to już niewiadomo......

reklama
Kochane, poród był wywoływany. Lekarz zdecydował że w czwartek urodzimy i tak też się stało. I bardzo dobrze. Ze szczegółami poczekam tak jak Luka - aż urodzicie. Buziaki i trzymam za Was kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry