Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Patrze na zdjecia ktorys raz i sie dziwie
U nas Nelunia jest coraz lepsza w raczkowaniu i robi smieszna poze tzn z pozy raczkujacej prostuje kolana i staje na palcach czyli wyglada jak maly trojkacik z pupa na szczycie
jak ktos cwiczy joge to jest to pozycja "pies z glowa w dol" hehehe sikam ze smiechu jak to widze
powiedzcie mi czy to normalne u dzieci? bo ja nie wiem
nigdy nie widzialam zeby jakies dziecko tak robilo
co do siedzenia to kruszynka nadal nie umie sama, jak ja puszcze to spada od razu do przodu.A może Ona po prostu ćwiczy tą jogę??Podzielam wszystkich szokPatrze na zdjecia ktorys raz i sie dziwie
U nas Nelunia jest coraz lepsza w raczkowaniu i robi smieszna poze tzn z pozy raczkujacej prostuje kolana i staje na palcach czyli wyglada jak maly trojkacik z pupa na szczycie
jak ktos cwiczy joge to jest to pozycja "pies z glowa w dol" hehehe sikam ze smiechu jak to widze
powiedzcie mi czy to normalne u dzieci? bo ja nie wiem
nigdy nie widzialam zeby jakies dziecko tak robilo
co do siedzenia to kruszynka nadal nie umie sama, jak ja puszcze to spada od razu do przodu.

mamy na forum małych siłaczy :-)
gratulacje dla mamus tych dzieciaczków
na reszte dzieci też przjdzie kiedyś pora :-), podobno to jest nieuniknione![]()