izabela...
Fanka BB :)
Maja też wkłada palce stóp do buzi i podnosi tyłek do góry i robi taki trochę mostek :-) a w jaki sposób wasze dzieci raczkują? tzn. nie mogę sobie wyobrazić takiego maluszka raczkującego...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zawsze chlapal ale na siedzaco to dopiero byla frajda. I pierwszy raz nam sie rozplakal jak go wyciagalismy.... Z brzuszka na plecy i odwrotnie tez odwraca sie juz dawno ale o raczkowaniu jeszcze nie mysli.Chociaz jak nie moze siegnac zabawki to tez sie przeturla po nia
Teraz namietnie uczy sie stania i calkiem dobrze mu to wychodzi
Izabela, ja po prostu klade synka na brzuszku i klade przed nim zabawki. On wszystko robi, zeby dostac te zabawki tak wiec zgina nozki w kolanach i stopy przyciska do podlogi zeby sie odepchac i jednoczesnie wyciaga rece do przodu zeby sie podciagnac. Lukasz jeszcze nie podnosi tyleczka tak wiec on sie ciaga na brzuchuwczoraj tak przepelzal ponad metr
![]()

Mój Misiek robi dokładnie tak samo![]()
waszw dzieciaczki siedzą same czy oparte np o kanapę?
Mój Misiek robi dokładnie tak samo![]()