Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Gabrysia daje cześć od wczoraj. Przyda się jak będziemy w odwiedziny gdzieś jechać 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinno sie rozwinąć bo moja tez tak zaczynała,a teraz próbuje juz na kolankach śmigac do przoduDziewczyny czy dzieciaczki jak zaczynają raczkować to zawsze na początku pełzają? Hania nie raczkuje ruszając na przemian rączkami i nóżkami tylko najpierw obie ręce daje do przodu i ciągnie za sobą obie nogi. Czy jej to się rozwinie do "normalnego" raczkowania na kolankach i rączkach czy już tak zostanie?
Deli moja Alicja tez ciągle kosi kosi:-)A moja kruszka potrafi pokazać kosi kosi :-) jak się do niej mówi :-)
Dziewczyny czy wasze dzieci już same siadają z leżenia? Jagoda jeszcze nie ale za to chętnie staje na nogi jak jej się tylko poda ręce albo jak ma się za co złapać. Gdzieś wyczytałam że dziecko ze stania powinno spadać na pupę a ona leci jak długa do tyłu, czy to normalne?