reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O naszych chłopach ;)

a co do dziadków i babć... Wiem, że to juz ten wiek, ale na dzień dziadka gadalismy przez telefon normalnie, tylko woczraj mial widocznie gorszy dzien... a ja na wszsytko potrójnie reaguje....

reklama
oooo a ja nie załapałam, że mamy tutaj taki temacik

u nas w domu to ja jestem ta jędza..... mój się stara być cierpliwy chociaż nie zawsze mu wyjdzie.....
ma stresującą pracę ale stara się zostawiać w zakładzie problemy
od jutra do soboty mam chatę wolną-wyjeżdża w delegację. Nie zamierzam sie nudzić ale jakoś nieswojo sama w domu... a jak coś się stanie..... kurczę, już niepotrzebnie się zamartwiam

Ewan a co ma sie stac? Jakby cos bylo to tez obecnosc meza by nic nie dala!!! A poza tym nie wywoooooolj wilka z lasu!! A z ta chata wolna to co, robimy zjazd u ciebie???

JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miejsca u mnie dostatek-wszystkie podwójne mamusie się zmieszczą!!!

Elpisku, slyszalam cos ze twoj Piotrus ma dzis urodzikiiiiii! Zloz mu prosze najlepsze zyczenia ode mnie, duzo zdrowka, milosci, szczescia i radosci oraz co najwazniejsze zdrowego i kochanego syneczka!!!

No wlasnie wszystkiego najlepszego ;D duzego ,zdrowego natepcy tronu i duzo pysznych torcikow od zonki ;)
Zycza Ania i Witus

reklama
Do góry