reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

No tak wczoraj pisalam ze tesknie jak nie ma mojego chopla a dzis to chyba go udusze, powiesze, pobije!!! Ale mnie wkurzyl!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiesz niby juz 3 lata nie pali papierosow! Wczoraj przyszedl z pracy i mowi cos do mnie a ja czuje ten zapach!!! Mowie do niego paliles??? A on mi ze nie i cisnie mi takie glipoty!!! W koncu zmienilam forme zapytania i sie go pytam od kiedy znowu pali a on mi mowi , oczywisie po paru zaprzeczeniach, ze czasami na zakonczenie pracy sobie wypali papieroska! Nie problem jest w tym ze on pali, choc bylamz niego dumna ze przestal, ale on ma 32 lata i zachowuje sie jak 15 letni gowniarz, bo robi jakies tajemnice przede mna i jeszcze w zywe oczy klamie, a klamstwa nie zniose i w sumie to mnie tak zdenerwowalo! A na koniec jeszcze udaje ze sie nic nie stalo, ze to ja robie problem!!! Ja mu mowie ze mnie oklamal i ma jakies tajemnice przede mna a on mi na to ze ja przesadzam!!!
I co , nie udusic??????????????????

Dla facetow nigdy sie nic nie stalo, tylko my glupie baby marudzimy bez powodu!!! Dopiero przed godzina raczyl mnie w koncu przeprosic ale i tak jestem dalej zla!! Niecirepie jak ze mnie ktos wariatke robi!!!! Grrrrr!!!!

Chociaz dobrze że przeprosił,faceci muszą sobie przetrawić a nie jak my tak prosto z mostu! hihi Masz rację pogniewaj się na niego trochę ale nie za długo,ok?

A ja muszę się wam przyznać, że jakieś trzy tygodnie temu kupiłam sobie paczkę papierosów i głęboko zakopałam w szafie. Czasmi, gdy mój mąż jest w pracy, to sobie zapalę. Rzadko, ale jednak. I gdyby mąż mnie na tym przyłapał, to nie potrafiłabym skłamać...

OK, ty nie palilas bo bylas w ciazy i cie teraz ciagnie! Slyszalam ze to jest czeste i normalne, ale on juz prawie 3 lata nie palil i mi ciemnote wciska!! Juz kiedys byl podobny przypadek i sie wydalo! Myslalam ze sie czegos nauczyl, bo klamstwo ma krotkie nogi , a tu gdzie tam??!!! Zachowuje sie jak malolat, ktory pali potajemnie przed rodzicami! Przeciez ja nie jestem jakas baba-jaga!!!

reklama
Do góry