reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

Ja moge tylko narzekac, ze duzo pracuje, ale tak jak mowilam jak pracuje mniej to i kaski mniej. Wiec cos kosztem czegos. No ale jak jest w domu to zajmuje sie Mikim. Ale i tak jest ciezko, bo wolna ma tylko niedziele. A w tygodniu to roznie wraca. Wczoraj byl o 20.30:-(
Iwa ja tez bym sie wkurzyla, ale znowu z drugiej strony, chociaz masaz bedziesz miala darmowy;-)

reklama
Ja tam piernicze jego masaże. W ciąży to nawet stóp mi nie masował, chociaż trułam mu kilka miesięcy. Ale trafia mnie , gdy pomyślę że może inne osoby masować.:wściekła/y: Bo przecież będą tam chyba zajęcia praktyczne. A tak w ogóle to też mi Darek w domu pomaga. Zrobił np. ostatnio pranie ( sztruksy razem z ręcznikami i bielizną), zadeklarował kilka dni temu, że będzie wstawał w nocy do małego. Tylko że tę nockę odsypiał do 13, a później dochodził do siebie pijąc kawę litrami i łapąc drzemki po południu.I oczywiście nic nie mógł zrobić, bo był padnięty. Jak ja bym miała tak nocki odsypiać, to dziecko byłoby osikane, zasmarkane i pewnie by się nami opieka zainteresowała. Ale jak już wształ, to powiedziałam mu: "teraz zrób zakupy, ugotuj obiad, posprzątaj, zrób pranie, poprasuj i idź z dzieckiem na spacer". To dopiero zrozumiał, że moje obowiązki po prostu jego przerastają.:-)

Iwuniu nie przejmuj sie bo moj tez ma takie fazy i wydaje mu sie ze ja tylko siedze i tv ogladam!!! Dzisiaj kupilismy w koncu szafe dla Allanka!! Przyjechalismy i zaczelismy ja skladac! Wszystko bylo ok, ale ja stwierdzilam ze jak juz ta szafa jest to ja odrazu do niej rzeczy powkladam! A moj maz mowi ze on jest zmeczony i zeby to jutro zrobic! Ja mu mowie, ty nie mussz nic robic tylko potrzymaj dzeicko w tym czasie! Wytrzymal 5 min, i mowi mi ze idzie na chwile do rodzicow cos tam oddac i nie bedzie go 5 min! Ja wzielam Allanka i czekalam chyba godzine! Nie poukladalam tego co chcialam, nakarmilam w tym czasie dziecko i polozylam spac a on mi przychodzi i sie dziwi ze ja wsciekla jestem!!! No wiecie , on sobie z tatusiem piwko musial wypic!!! Poprostu Iwa, wiem co czujesz!!!

Moj Radek nie pali i nidgy nie palil wiec nie ma problemu:-) ,ja czasami popalam ale to tylko przy piwku ze znajomymi..a tak to nie jestem nalogowcem;-)

ja tez tak popalam przy piwku, juz jakies 10lat:-D
Ale jak jestem z towarzystwem co nie pali to i ja po fajeczke nie signe, ech czlowiek to durny:szok: ;-) :-)

reklama
Ojej ojej...to ja mam meza (prawie) aniolka. Nie dosc ze bylismy razem w szpitalu przez tydzien dzien i nic od momentu porodu i to on pierwszy ja przebieral, kapal i pielegnowal pepek (ja do pepuszka wogole sie nie dotknelam), wstawal w nocy i podawal do karmienia to teraz wprawdzie go nie ma calymi dniami ale pedzi z pracy zeby zdazyc na siodma na kapiel a w weekendy pomaga mi w praniu i prasowaniu i sprzataniu i robi zakupy i gotuje. Kocham go nad zycie:tak: :tak: mimo ze po polsku potrafi wydusic z siebie tylko "jestem dobrym arsitektem" oraz "dwa piwa prosie":-D :-D

Do góry