Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u mnie jest coraz gorzej nie moge kroku postawic mam nadzieje że do rana przejdzie chyba się przesiliłam przy sprzątaniu dzisiaj ;/
dzisiaj juz o niebo lepiej ale wczoraj masakra nie sadziłam że tak strasznie mogą bolećI jak dzisiaj już lepiej z tymi bioderkami. W sumie teraz się nie dziwie czemu cię bolą. Tyle kilo dźwigać w brzuchu.
z kolei jakies zaparcia mam ostatnio
niby mi sie chcę a nie mogę:-(a mnie po dzisiejszej wizycie jakieś boleści wzieły :/ bóle w dole brzucha, w podwoziu i takie jakby przed okresem, ale nic poza tym i tak się zastanawiam czy jak mnie tam moja gin przebadała to coś ruszyło czy nie hmmm ... oj mogłoby mogło![]()
ciekawe która z nas się pierwsza rozdwoi :-) ja juz ostatnio zaczynam mysleć że mnie listopad zastanie niby wszystko jest i skurcze i czop już odszedł,ale tej małej zołzie jest tam dobrze i nie chce wyjść wiadomo cieplutko ,przytulnie,kołysa,jedzonka pod dostatkiem
siedzi sobie w brzuszku i tyje a ja cała przerażona jak pomyśle o porodzie