Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro po wizycie u Alergologa dam wam znać dziewczyny co mi lekarz powie.Mi już dokucza bardzo alergia,zwłaszcza jak kosze trawę w koło domu(nie ma innego chętnego na koszenie)więc przypada to na mnie.No i roztocza w domu są wszędzie nawet jak się często sprząta...zresztą każda alergiczka wie o czy piszę i jak się z tym męczymy.
Kurcze dzisiaj też ta moja wydzielina jest obfita i już nie ma smużek krwi, ale jest dziwnie pomarańczowo podbarwiona. U mojego doktorka nie ma miejsc, ale z pewnością w nagłych przypadkach przyjmuje poza terminami. Jak myślicie powinnam do niego jutro podejść?
chyba bym zachaczyla o kierownika tej placowki przeciez to KPINA!!!! Nie dalabym sie splawic koniec kropka! Przykro mi ze odsylaja cie i nikt nie chce pomoc ale mam nadzieje ze ten kardiolog zajmie sie toba uspokoi. Trzymam kciukasy!!!