Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałam Rhinocort do nosa (na ulotce pisze, że u niektórych matek, ktore stosowały w ciąży lek dzieci miały niewielką wadę serca
) więc podziękowałam... A do oczu Cromohexal ("można stosować gdy lekarz uzna za bezwzględnie konieczne" więc d...chron firmy farmaceutycznej). Więc ja jestem w punkcie wyjścia. Póki co pada więc nie jest strasznie źle i jakoś daję radę. Jeśli będzie tragedia (a to możliwe i funkcjonować normalnie nie mogę wtedy) to Mona kupię to co Ty masz (chociaż do nosa żeby nie ciekło). Życzę innym Mamuśkom bardziej owocnych wizyt :-) i łączę się w smarkach i łzawieniu z Wami!
Ja też tak już miałam parę razy w ciąży, tylko że kończyło się tym że leżałam nieprzytomna. Na studiach, w domu...Dzis bylam w kosciele, stalam i zaniepokoily mnie straszne zawroty glowy, ciemno przed oczami, myslalam ze za moment padne, ze az tata mnie wyprowadzal, bo prawie mdlalam. Pierwszy raz mialam az taki stan, to nic takiego groznego ? czy powinnam do lekarza sie zglosic po takim incydencie? jak myslicie? lekkie zawroty mialam wczesniej ale tak jak dzis to byla masakra.. az sie przestraszylam.]