reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
Dzieki, dzieki:-)Tak dzis osiagnal ciazowy wiek:-):-):-)9 miesecy temu go zobaczylam:-):-):-)Pierwszy widzial go tata bo ja mialam znieczulenie ogolne.A pierwsze to pamietam, ze pytalam ile ma punktow i te jego wielkie oczy patrzace z nad cyca:-)Moj najukochanszy skarbeczek.

Patija przefajowe Twoje dzieci!!! Jak sie super razem bawia :-) Konradek na roczek wyglada....a klaska pierwsza klasa!! :-)

Super:-)Az moj maly zaczal robic papa:-) i tanczyc:-).Mojemu mezowi tez sie bardzi podobaly dzieciaczki:-)A twoje corcia slicznie tanczy:-)Maly tez:-)

Jejku Bodzinka ale ten Twój Maluch łazikuje! szok...kiedy moja Lilka tak zacznie...ona nawet nie wie jeszcze do czego nogi ma, no chyba że do obgryzania paluchów.
Patija a te Twoje dzieciaki super. oglądałam i uśmiech miałam od ucha do ucha. ekstra, niezłe zgrywusy. też bym chciała mieć taką zgraną parkę w przyszłości...

Patija - ależ te twoje smyki urocze :-) A jak ładnie się razem bawią :tak: To chyba prawda, że wśród innych dzieci niemowlaczki szybciej sie rozwijają. Konradek super naśladuje Oleńkę :happy2:

Wczoraj na spacerze dopadła nas wielka burza. Ponieważ byliśmy daleko od domu przeczekałam ten czas w knajpce. Moim dzieciaczkom spodobał się smok-zabawka. Wrzuciłam monetę i jazda. W pewnym momencie Magda postanowiła jechac na stojąco!

reklama
Do góry