Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
trzymam kciuki!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Postęp.
Popuszcza w majty,potem woła,że chce na nocnik i dokańcza siusiu na nocniczku.
Widzę jakieś światełko w tunelu w końcu..![]()

BrawoWidzę jakieś światełko w tunelu w końcu..![]()
Na pewno będzie już coraz lepiej;-)

:-(
Wysadzam go co jakiś czas, tzn. co 2-3 godziny, no chyba że widzę że więcej wypił to częściej;-) Ja tam nie widzę w tym strasznego problemu, poczekam aż zacznie wołać sam, tym bardziej, że on jeszcze mało mówi, ale stara się
No i jeździmy z nim wszędzie bez pieluszki i nie zsikał nam się już od bardzo dawna:-) Dla mnie to i tak jest sukces, a z czasem przyjdzie reszta, bo teraz to już od niego zależy. Ja teraz mogę mu tylko pomóc dojść to pełnej samodzielności
Powodzenia i nie zrażaj się, bo czasem następnego dnia Maluchy potrafią zrobić duży krok na przód i postęp może zszokować;-) Ja staram się być optymistycznie do tego nastawiona, chociaż nie powiem, że ciśnienie mi się podnosi jak kolejna kupa ląduje w majtkach
;-)
sika nadal w pieluchy a jak zdejmę pieluche to sie posika w majtki i albo zauwazy i wtedy zawoła, ze zrobił siii albo nawet nie zauwazy....
a do tego to nawet nie daje się posadziś ot tak na nocnik tylko jak mu sie kupke chce konkretnie, a tak zebym posadziła bo moze zrobi to nie ma bata na niego
czekam więc spokojnie na mój urlopik w czerwcu, to na spokojnie sie tym zajmiemy, czytam własnie ksiązeczkę Giny Ford o uczeniu korzystania z nocniczka, przygotowuje i Hubka i siebie do tej anuki, musze zrobić tablice i zakupic naklejki i na spokojnie zaczniemy, moze sie uda
w końcu przeciez musi sie udać!!!!:-)