Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)

Jest niestety dość drogi, kuracja miesięczna kosztuje ok 50 zł.To jest bezpieczne, bo nie ma w nim żadnej chemii, tylko naturalne zmielone otręby roslinne, nie zawiera glutenu, pszenicy, mleka. Na opakowaniu napisane: Przeciwwskazania: brak. Mam go w szufladzie w pracy, to sprawdziłam![]()

Miśka, wyjęłaś mi te zdania z ustSkoro mimo karmienia małej nie chudłam, to znaczy, że za dużo sobie dogadzałam, w sumie gdyby tak podliczyć kalorie, które w siebie wtłaczałam, to wyszłoby sporo za dużo. Koniec ciągłego usprawiedliwiania, że karmię, że to, że śmo. ODCHUDZAM SIĘ![]()
Razem będzie raźniej.
, ale narazie nie chcę się dołować większą cyfrą, i tak te 20 kg to będzie nie lada wyzwanie. Zwłaszcza, że trzeba będzie mądrze jeść, bo jakby nie patrzeć, chciałabym jeszcze trochę pokarmić, a przy okazji nie wpaść w anemię, więc żadna dieta ścisła nie wchodzi w rachubę. Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi się udało, bo niestety jestem w tym względzie bardzo słaba...