reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Damian tez już dostał truskawki poza tym próbuje mu dać kaszkę z truskawkami, ale on ogólnie znowu sie gniewa na jedzenie:baffled: ale po truskawkach jak na razie nic mi nie jest.
Majnadra ja też myślałam, że mały nie może jeść gluteny- mimo dawki ekspozycyjnej regularnie podawanej wcześniej-dałam mu owsianki i mały momentalnie w kropki- ale tak było tylko raz i od tamtej pory jest spokój, mogę mu dawać ile da rade zjeść:tak:

reklama
ale mnie straszycie tymi jogurtami :baffled: ja daje piotrusiowi codziennie bo robil brzydkie kupki. ktoras z was (przepraszam nie pamietam ktora) doradzila mi jogurt naturalny i problem zniknal jak reka odjal :tak:

Własciwie to ja nie wiem dlaczego ostrożnie daję mu gluten, przecież jak mu daje po troszeczku od 5 m-ca to nie nigdy nie było, wiadomo sporadycznie jakaś krostka, ale nie wysypka.

Tez daje truskawki, te w słoiczkach już dawno, a świeże od tygodnia i wszystko w porządku.:laugh2:
Jogurty też daje jakieś dwa miesiące
Acha ostatnim hitem Krzysia na śniadania lub kolacje są parówki cielęce

Ostatnia edycja:
Enia mówiłam Ci wczoraj, że Kuba zajadał się parówkami, alre drobiowymi :tak::-D

Asiu truskawki też już Kuba jadł i bardzo mu smakowały :tak::-D

U nas po jogurtach coś tam wychodziło. Więc daję mu co miesiąc na spróbę. Truskawki próbowała,ale zdecydowanie woli poziomki. Z krzaczka. Razem z mamą przycupnie i wcinamy:-) Wiem, wiem powinnam umyć,ale co tam. Nic nie jest pryskane.

reklama
Do góry