Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to jednak nie zawariowałam do końca obierając owoce:-);-)
Moze i mało je? nie wiem? ale o więcej się nie upomina .
7,30-8 mleko 180 wody + 6 miarek mleka kiedyś pił 210 a od dwóch tygodni zawsze zostawiaj więc robię mu 180
10,30-11śniadanko (kawałek chlebka z szynką + pomidor lub jajecznica z jednego jajka itd a jak jest chlebek z avokado to zjada dwa duże kawałki ze skórką)
około 14 -15 obiadek słoiczek 190 lub 220 lub to co my jemy jakieś mięsko ziemniaczki warzywo lub zupka zależy co jest
około 17 jakieś owocki np nektarynka + śliwka lub jakiś deserek ze słoiczka
około 18-19 różnie czasami skubnie od nas mięska(bo jadamy obiad tak późno bo mąż tak kończy pracę) albo chlebka zależy co jemy i jaki ma dzień czasami nic nie chce
W między czasie jakieś chrupki paluszki
20,30 -21 przed spaniem jest 210 wody + 7 miarek mleka i to wszystko.
A i z tego wszystkiego jest kupa 3 a czasami nawet 4 razy dziennie co on ma za przemianę materii ale "pojechałam z tematem" na wątku o jedzeniua tak w ogóle to ile razy dziennie wasze skarby robią kupkę???
Mati je podobnie jak Igorek z taką różnicą że ok 19.30 pije już mleczko na noc a wypija sporo bo 240ml wody + 8 miarek mleka
no i robi 3 a niekiedy i 4 kupki dziennie:-)

A to jednak nie zawariowałam do końca obierając owoce:-);-)
Moze i mało je? nie wiem? ale o więcej się nie upomina .
7,30-8 mleko 180 wody + 6 miarek mleka kiedyś pił 210 a od dwóch tygodni zawsze zostawiaj więc robię mu 180
10,30-11śniadanko (kawałek chlebka z szynką + pomidor lub jajecznica z jednego jajka itd a jak jest chlebek z avokado to zjada dwa duże kawałki ze skórką)
około 14 -15 obiadek słoiczek 190 lub 220 lub to co my jemy jakieś mięsko ziemniaczki warzywo lub zupka zależy co jest
około 18-19 różnie czasami skubnie od nas mięska(bo jadamy obiad tak późno bo mąż tak kończy pracę) albo chlebka zależy co jemy i jaki ma dzień czasami nic nie chce
A i z tego wszystkiego jest kupa 3 a czasami nawet 4 razy dziennie co on ma za przemianę materii ale "pojechałam z tematem" na wątku o jedzeniua tak w ogóle to ile razy dziennie wasze skarby robią kupkę???
U nas tak samo, z tą różnicą,że:Moze i mało je? nie wiem? ale o więcej się nie upomina .