Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiecie co aż mi głupio się zapytać a te winogrona podajecie ze skórką bo ja do tej pory zawsze obierałam tą skórkę? tak samo śliwki i nektarynki ? Tylko się nie śmiać ze mnie ja to dopiero początkująca mama jestem
przy kolejnym będzie jak pisała Justyna a przy następnym to pewnie pestki zostawie ;-)
żartowałam aż takich planów nie mam.
Nuśka nie obieram skorki ze sliwek, winogron czy nektarynek. Jablka albo sparzam wrzatkiem albo obieram skorke i to samo robie z brzoskwiniami. Ale dzisiaj M zauwalyz ze w kupce Patryka byla skorka z winogrona wiec tak sie zaczelam zastanawiac czy jej czasem nie obierac.

A i z tego wszystkiego jest kupa 3 a czasami nawet 4 razy dziennie co on ma za przemianę materii ale "pojechałam z tematem" na wątku o jedzeniua tak w ogóle to ile razy dziennie wasze skarby robią kupkę???
Niestety przez żelazo miewa zaparcia, a kupal jest prawie czarny
Lekarz mówił, że jeśli mocno się nie męczy przy robieniu kupy, to nie ma się czym martwić. A Igor nadal robi żółciutkie kupy po żelazie???

Od kiedy można dawac kawę zbożową????