Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo to przeciez kwasne, ale jej smakowalo . tylko nie bylam do konca pewna, czy jest ono odpowiednie dla maluchow? chociaz skojarzylam, ze w sumie podobne do jodurtu naturalnego, wiec czemu nie?
Czarne smoły Lena miała przy ferrum lek, teraz (hemofer)to róznie. Podajecie hemofer czy ferrum lek? a zauwazyłyscie może ewentualne zabarwione zabki? bo ja sie tego obawiam przy podawaniu hemoferu. żelazo podaje na łyżeczce z sokiem (kompotem, wodą) bo przez słomkę za nic nie chciała pociagnąć lekarstwa.a Wy jaki macie sposób?Nie są czarne jak smoła ale pani pediatra mówiła że to norma.
Donkat mleko raczej jest wskazane, ale ten ból brzuszka to murowane przez Chipsy, co Ty kurcze jej dajesz. Ja naewt prawie 5 letniej Mai takich świństw nie daję. Dostaje może dwa razy do roku od święta. Samej jej nie ciągną bo nawet sama sie o nie nieupomina

oj, te jej zmienne smaki?niezle mnie objechalas, nalezalo mi sie
oj, tak mnie podkusilo i pod wplywem chwili zaszalalm, juz nie bede, obiecuje![]()

a od kiedy mozna podawac jajko na miekko?