Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I u nas pojawił się problem z mlekiemNie je mi z butelki, tylko karmię łyżeczką. Do jogurtu (około pół) dosypuję kaszkę i tak je
Chyba pójdę i kupię takie mleko waniliowe z Nestle od 1-2 bo Olka strasznie je uwielbia (dla niej już inne JUNIOR)

Maciuś już pije Nestle Junior Waniliowe. A mleko mógłby pić non stop.I u nas pojawił się problem z mlekiemNie je mi z butelki, tylko karmię łyżeczką. Do jogurtu (około pół) dosypuję kaszkę i tak je
Chyba pójdę i kupię takie mleko waniliowe z Nestle od 1-2 bo Olka strasznie je uwielbia (dla niej już inne JUNIOR)

Mateuszek tak jak Maciuś uwielbia mleczko i mógl by je pić caly czas i litramiI u nas pojawił się problem z mlekiemNie je mi z butelki, tylko karmię łyżeczką. Do jogurtu (około pół) dosypuję kaszkę i tak je

Uff. A już myślałam, że tylko mój taki pijakMateuszek tak jak Maciuś uwielbia mleczko i mógl by je pić caly czas i litrami![]()
Dziś Maciuś trochę gardził jedzeniem, więc mu mleko dawałam. Nawet nie próbuję policzyć ile wypił

Adaś dołańcza do bandy Maciusia i MAteuszka. Uwielbia tez mleczko.I u nas pojawił się problem z mlekiemNie je mi z butelki, tylko karmię łyżeczką. Do jogurtu (około pół) dosypuję kaszkę i tak je

Mateusz dołącza do bandy mlecznych chlopaków. Rano i wieczorem na 270ml wody. I do dnaAdaś dołańcza do bandy Maciusia i MAteuszka. Uwielbia tez mleczko.![]()

Rano i wieczorem na 270ml wody. I do dna![]()

Toż to jakieś 300 ml gotowego mleka

Maciuś chyba by tyle nie wypił
. Rano wypija 250 ml (z kleikiem) i raczej mu starcza. ;-)