izabela352
Fanka BB :)
ja tez jade na czuja. kupilam wczoraj sloiczek brokulow ale zastanawiam sie czy nie bedzie po nim problemow z kupa :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. W niektórych źródłach doczytałam, że powinno się wprowadzać pokarm inny niż mleko matki dopiero kiedy dziecko samo pewnie i stabilnie siedzi
. Macie racje, że co specjalista to inna opcja. Na szczęście mamy własny rozum i najczęściej wiemy kiedy i co podać naszym malcom do jedzenia. My zaczynamy od jutra. Tylko nie wiem od czego zacząć (kupiłam słoiczek marchewki, soczek jabłuszkowy i kleik ryżowy
). Ale chyba zacznę od marchewki. Podam jutro przed południem, żeby w razie co do nocy mu przeszło
i mam nadzieję, że fakt, iż jeszcze Tymek troszkę podziębiony, nie będzie miał żadnego wpływu na nasze wielki debiut.
Jutro będziemy kontynuować wprawianie w marchewce. Potem mam zamiar dać marchewkę z ryżem, a dopiero potem przejść do normalnych zupek warzywnych. Dopiero jak na stałe wejdą do menu zupki zabierzemy się za owoce. A myślicie, że mogę równocześnie spróbować dać mu kleik albo kaszkę ryżową? Czy raczej poczekać standardowe 3 dni?