blimka
Wrześniowe mamy'07
ja daje 2x mleko + 1x kaszke na mleku
u nas identycznie
, kaszki 200ml z butelkiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja daje 2x mleko + 1x kaszke na mleku
, kaszki 200ml z butelkija juz dawno daje dzem.A moge juz podac dzem? np malinowy lub jezynowy? bo mam taki przyrzadzony przez mojego tate, z polowa iloscia cukru...i tak sie zastanawialam czy moge dac z jogurtem albo chudym twarozkiem? jako deserek.
Jak bylas na holiday to pisalam dziewczynom ze skaza jak reka odjal, od mieisca jest super. Dostawal jeszcez w UK mleko dla skazowcow ale potem zaryzykowlam i podalam najzwyklejsze i do dzisaj takie podaje...a policzki sa gladkie i bladziutkie. Sama nie wiem co to bylo...HRUDA to u Staska jednak te policzki to nie skaza??? bo jogurt podajesz
prrrr szalona kobieto;-)Hruda jakie zwykłe mleko podajesz??? Modyfokowane czy z kartonu????

jasne ze modyfokowane. Bebilon.Takiego z kartonu to wolalabym w przyszlosci w ogole uniknac...moze po mamie nie bedzie syneczek go lubil a preferowal jego przetwory.piotrus wlasnie wypil z nami do obiadu kefir!Takiego z kartonu to wolalabym w przyszlosci w ogole uniknac...moze po mamie nie bedzie syneczek go lubil a preferowal jego przetwory.
myslalam, ze bedzie nim plul ale on nie, dziubek po jeszcze otwieral