reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Muszę dziś poszukac avokado u nas w Polo Markecie, choc wątpię, że będzie, ale skoro melona mieli to i może i takie cudo też. Ja mieszkam w dziurze zabitej dechami.

reklama
ja daje skorki i juz kiedys chyba was pytalam czemu wy nie dajecie ja daje od samego poczatku zreszta bylam na konsultacjach u pani ortodontki i ona kazala dawac wrecz zalecila

ja daje skorki i juz kiedys chyba was pytalam czemu wy nie dajecie ja daje od samego poczatku zreszta bylam na konsultacjach u pani ortodontki i ona kazala dawac wrecz zalecila
No wlasnie! Ja od pocztaku daje ze skorka bo to podobno lepiej uczy dziecka gryzienia i przezuwania...a dzis nawet moj synalo jadl "panele" czyli chlebek wasa z sezamem:-)
Czy owoce podajecie już w całości do rączki?
Mniejsze jak sliwki ( ze skorka:szok:!) tak ale wieksze sa miazdozne w lapce i nic z tego jedzenia nie wychodzi.:baffled:

reklama
Do góry