Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no wlasnie jak to robicie, przeciez ta szynka spada z chlebajak dam mu chlebek z gotowaną szyneczką to wcina aż mu się uszy trzęsą i sam zjada:-) go z talerzyka (oczywiście drobniutkie kawałeczki)

prawda, a Adaś najpierw zjada szyneczkę z chlebka a później wcina sam chlebek z masełkiemno wlasnie jak to robicie, przeciez ta szynka spada z chleba![]()

A mój Igor w ogóle nie lubi kaszki żadnej nawet jak dodam do niej owocki czy słoiczek deseru zje tylko kilka łyżek i odwraca główkę ale jak dam mu chlebek z gotowaną szyneczką to wcina aż mu się uszy trzęsą i sam zjada:-) go z talerzyka (oczywiście drobniutkie kawałeczki)
no wlasnie jak to robicie, przeciez ta szynka spada z chleba![]()
najpierw jedna czesc kanapeczki, potem druga i w brzuszku sie wymiesza
Zawsze daję tak, żeby składniki nie były takie same. Np. Jak daję pomidorową z ryżem to na drugie ziemniaczki z kurczakiem i brokułami. Wczoraj dałam zupkę z kukurydzy i ziemniaka, a na drugie jadł z nami, klopsiki z kopytkami w sosie pieczarkowym. Zjadł tak dużą porcję, że aż w sam był zdziwionyMam pytanie - kiedy podajecie dzieciom obiad dwudaniowy - to jaka zupka, jakie drugie danie? I w jakiej postaci podajecie jajeczko?

. Dziś zupka z bakłażana, a na drugie kasza gryczana z kurczakiem i brokułami. Jajko podaję gotowane na twardo na chlebek. Chcę też podać na miękko, ale muszę kupić taki kieliszeczek, bo nie mam

Tak samo jest z pomidorem. Ja robię tak,że mam ze sobą taki mały nożyk i na bieżąco odkrawam mu kawałki kanapeczki. Kiedyś chciałąm pokroić całą,ale rozbabrało mi się wszystkono wlasnie jak to robicie, przeciez ta szynka spada z chleba![]()
Ja jeszcze nie daje dwudaniowego,bo...nie chce mi się tyle pichcićMam pytanie - kiedy podajecie dzieciom obiad dwudaniowy - to jaka zupka, jakie drugie danie? I w jakiej postaci podajecie jajeczko?

Podziwiam kochaniutka, podziwiamZawsze daję tak, żeby składniki nie były takie same. Np. Jak daję pomidorową z ryżem to na drugie ziemniaczki z kurczakiem i brokułami. Wczoraj dałam zupkę z kukurydzy i ziemniaka, a na drugie jadł z nami, klopsiki z kopytkami w sosie pieczarkowym. Zjadł tak dużą porcję, że aż w sam był zdziwiony. Dziś zupka z bakłażana, a na drugie kasza gryczana z kurczakiem i brokułami. Jajko podaję gotowane na twardo na chlebek. Chcę też podać na miękko, ale muszę kupić taki kieliszeczek, bo nie mam
![]()