hruda
Fanka BB :)
Tuz przed zasnieciem - mleko! a wczesniej okolo 17 podwieczorek- deserek.Na jak długo przed zaśnięciem Wasze maluchy jedzą kolację?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tuz przed zasnieciem - mleko! a wczesniej okolo 17 podwieczorek- deserek.Na jak długo przed zaśnięciem Wasze maluchy jedzą kolację?
o 19 kolacja a po kapaniu cycek, albo 100ml mleka i o 19:40 już spiNa jak długo przed zaśnięciem Wasze maluchy jedzą kolację?
No właśnie ja też tak dawałam, ale ostatnio Maciuś już o 18 jest potwornie marudny i czasem kolację je z bólem. A to przez to, że w ciągu dnia śpi mało. Więc chyba mu przesuniemy kolację na 18, kąpiel na 17:30 i po prostu po kolacji będziemy się z nim w spokoju bawić, czytać itp. Aż padnie. Tylko jestem ciekawa czy przez to nie obudzi się wcześniej na śniadanieTuz przed zasnieciem - mleko! a wczesniej okolo 17 podwieczorek- deserek.
On i tak wcześnie je, bo ok.6. Może dawać mu więcej na kolację? Tym sposobem zmniejszymy ilość posiłków do 5 (6,9,12,15/15:30 i 18).Ja właśnie statnio wprowadziłam kolację pomiędzu 18,a 19 i niby lepiej. Do tego zmieniłam mleko i przestał mi się wybudzaćw nocy. A wczoraj zamiast kaszki, której nie chciał dostał od wujka w rękę grubą parówę. Zjadł 2/3,bo reszta mu spadała, popił kaszką i spał od 20,30 do 7No właśnie ja też tak dawałam, ale ostatnio Maciuś już o 18 jest potwornie marudny i czasem kolację je z bólem. A to przez to, że w ciągu dnia śpi mało. Więc chyba mu przesuniemy kolację na 18, kąpiel na 17:30 i po prostu po kolacji będziemy się z nim w spokoju bawić, czytać itp. Aż padnie. Tylko jestem ciekawa czy przez to nie obudzi się wcześniej na śniadanieOn i tak wcześnie je, bo ok.6. Może dawać mu więcej na kolację? Tym sposobem zmniejszymy ilość posiłków do 5 (6,9,12,15/15:30 i 18).