hruda
Fanka BB :)
Tak, tylko mleko 210ml...a wczesniej jest lekki podwieczorek ok 17stej...Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????
Ale Stas nie budzi sie w nocy od 2miesiaca zycia wiec...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, tylko mleko 210ml...a wczesniej jest lekki podwieczorek ok 17stej...Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????

....więc zazdroszczę śpiocha. Moje dzieci jakieś takie NIEŚPIĄCE jedno i drugieAle Stas nie budzi sie w nocy od 2miesiaca zycia wiec...![]()

a ja myslalam ze ylko moja hanifka budzi sie w nocy Agulka u mnie podobnie Hanifka przed snem wypija ok 150 ml mleka (wiecej nie chce) zasypia i budzi sie po polnocy dostaje wode zasypia potem budzi sie ok 5 czasem predzej lub pozniej i bez mleka nie zasnie nie raz probowalam jej dac wode wypila ja ale i tak mleka sie domagala wiec dostaje 150 ml nie zawsze wszystko wypije i spi do 8-9 dzis spala do 9:00 od 20:00 z dwoma pobudkamiKolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.
U nas jest jeszcze ten problem, e w nocy mleko pije a przed snem tez wiecej nie wypije niz 100 -120ml.a ja myslalam ze ylko moja hanifka budzi sie w nocy Agulka u mnie podobnie Hanifka przed snem wypija ok 150 ml mleka (wiecej nie chce) zasypia i budzi sie po polnocy dostaje wode zasypia potem budzi sie ok 5 czasem predzej lub pozniej i bez mleka nie zasnie nie raz probowalam jej dac wode wypila ja ale i tak mleka sie domagala wiec dostaje 150 ml nie zawsze wszystko wypije i spi do 8-9 dzis spala do 9:00 od 20:00 z dwoma pobudkami

No to chyba o to chodzi?...zeby usypialSmoka ani rusz. On go tylko usypia.

tzn on ciągnie smoka, ale tylko jak usypia w dzień i wieczorem, ale jak się już w nocy przebudzi to go nie chce za chinyNo to chyba o to chodzi?...zeby usypial![]()
Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.

dodam jeszcze, ze jeszcze wtedy byl tylko na piersi. sielanka trwala pol roku. ok miesiac temu zaczal sie budzic w nocy wsciekle glodny. dawalam mu oszukane mleko ale im mniej proszku sypalam tym szybciej sie budzil na repete- znowu glodny jak wilk! trwalo to kilka tygodni i samo minelo. owszem zdazy sie mu przebudzic ale najczesciej pociagnie tylko kilka lykow mleka (120ml wody+ 1 miarka mleka) i zasypia dalej. dodam jeszcze, ze jak sie nie napije to nie zasnie
wnioskuje, ze moze jest cieplo i najzwyczajniej chce mu sie pic. a ze samej wody nie wypije z butelki (pije tylko ze szklanki lub niekapka bez zaworka) to daje mu troszke mleczka. 

Więc przemycę je w pysznym sosie z warzywami.
;-)