• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Hruda, Maciuś by mnie pewnie wyśmiał, jakbym mu dała na spodku od filiżanki:-D Tam jest kalafior, ziemniaki i pierś z kurczaka. Wyjadł najpierw kalafiora. Jak mu przekręcałam talerz, żeby jadł resztę, to on i tak najpierw zjadł kalafiora:-D:tak: A jak już mu się nie mieściło to wyrzucił resztę z talerza(choć i tak jeszcze z podłogi zbierał i do buźki pchał:szok::sorry2:) i zrobił gest "nie ma":-D.

reklama
Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.

Agulka, Ja kolację daję o 18, Maciuś zasypia po 19 i śpi do 5:30/6:00. Czasem ma 1 pobudkę na smoka, ale już coraz rzadziej. A nadal go oszukujesz z mleczkiem?

Kolacja o19, po pół godzince 100 ml mleczka (cycek już coraz rzadziej )? Czy też tak robicie, czy podobnie??? Bo już nie wiem co robic, mały budzi się 2-3 razy w nocy. między 00:00-1:00 później około 3 i 5. Jak o 3 nie dostanie mleka to się drze, że po drugiej stronie ulicy na pewno go słychac. Nie wim co robię źle.
A co dajesz na te kolacje? Bo te 100ml mleczka to okrutnie malo:szok:;-)...Stas je 210 a inne wrzesniatka nawet 240-270ml.MI sie wydaje ze Adas glodny jest.
A od zawsze tak sie budzil w nocy?

A co dajesz na te kolacje? Bo te 100ml mleczka to okrutnie malo:szok:;-)...Stas je 210 a inne wrzesniatka nawet 240-270ml.MI sie wydaje ze Adas glodny jest.
A od zawsze tak sie budzil w nocy?
Na kolację je dośc cyto. Jak nie kaszę na gęsto ok.180ml jedną okrągłą kanapke z wędlinką lub jajkiem, pomidorkiem, ryż , kluski lane.... zaraz potym kąpiel i to mleczko na dokładkę.

Wcześniej zdarzało mu się częściej budzic

Hrudzi a kolację też dajesz czy tylko to mleko????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry