Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak miałaś ciężkie przejścia to jest to podejście oczywisteJa gdybym miała pewność że przy drugim pójdzie wszystko ok to Bym próbowała sn Ale po takich przejściach bałam się o dziecko....
Wolałam żeby mnie bolało po cc a dziecko było zdrowe [emoji5]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dobrze ze już jesteście w domu [emoji5]Ale tu produkcja kwitnie. Przepraszam, ale na razie nie mam czasu na nadrobienie zaległości. Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku.
Z Filipem jesteśmy już w domu. Okazało się że to była zmutowana trzydniowka. Dodatkowo w szpitalu złapał rotawirusa, na szczęście dzięki temu że był zaszczepiony to przeszedł bardzo łagodnie. Ja znowu w szpitalu dostałam zapalenia pęcherza, a jak mi przeszło to przyszła miesiączka.
Wczoraj przyszła druga tura wysypki. Mam nadzieję że to jeszcze po trzydniowce a nie jakaś Nowa choroba.
Przez ten pobyt w szpitalu Filip zrobił się jak rzep. Jest cały czas na rękach, co chwilę się przytula, muszę być w zasięgu jego wzroku. Nie wiem czemu taki się zrobił, tym bardziej że w szpitalu nie opuszczalam go na krok, nawet do łazienki chodziliśmy razem.
O porzadkach świątecznych nawet nie myślę. Święta też spędzimy sami w domu bo nie chce żeby Filip coś załapał.
Czy wiecie że organizm potrzebuje aż 2 lat żeby odbudować florę bakteryjna po zażywania antybiotyku?! Masaaakra