reklama

Październik 2008

Wiola ja chodzilam w maseczce chirurgicznej po domu dwa razu jak chora bylam i nie zarazilam.wygladalam jak debil ale pomoglo.

Dobry sposób...ja też łaziłam z maseczką;-) Polecam tez TABCIN ale to chyba nie dla karmiących cycem.

Ania trzymam kciukasy;-)

U nas położna ostatni raz była jak Hania miała miesiac...potem zostawiła wizytówkę z tekstem: dzwonić jakby co;-) i tyle.

reklama
asia no własnie daleko mamy do siebie

Mały zrobił mi znów pobudke o 5, jejku nie wiem o co chodzi, potem spał do 8 i do 9. Teraz śpi, nakarmiony po spacerku. My może w przyszłym tygodniu wybierzemy się na basen dla maluszków, bo teraz po szczepieniu chce jeszcze odczekać a zajęcia są w piatki. jejku jak zimno dzisiaj. Ja zaliczyłam spacerek i stajnie na koniec. Domek ogarnięty, zostało jeszcze odkurzanie, ale to już M robota. Koniowate nas zrujnują dziś rozwaliły 2 kantary, dosłownie nie wiem umuwiły się czy co.

PPatqa zazdroszcze ci tych konie,. Mojm marzeniem jest miec swoja stadnine koni. Kocham konie o najpiekniejsze stworzenia na swiecie. Antosia zainteresowania tez juz kierunkuje na konie i psy.

Hej dziewczyny !! do zobaczenia pewnie pojutrze, gdy jutro będę w tym cholernym szpitalu, ale mam nadzieję, że pojutrze mnie wypuszczą !!!! ZAbiegu się nie boję, ale jakiś taki smutek i żal mnie ogarnął.... ehhh ...:-(:-(:-(
Za to Szymcio grzeczniutki był baaaaaaaaaardzo :-)

Do zobaczonka wkrótce !!
Aniu mam nadzieje że wszystko jest ok.:tak:

Witam sie! ja dopiero teraz bo dzis mam sajgon w chacie! postanowiłam sprzedać meble i dzis mi sie udało dzieki allegro:tak:a za pieniazki kupie nowe ale takie komódki jak juz bede wkleje fote (w sobote przywioza) narazie dwie a potem szafke pod tv i jeszcze jedna komódke z szufladami ale to jak staniemy na nogi:tak:
Teraz czeka mnie malowanie i tapetowanie ale to tez za miesiac jak maz zacznie zarabiac:tak:
Justynka co za wredne baby no!! moze przydałoby sie je do porzadku przywołać co? taka anegdotka: każdy ma syf w domu ale pozamiata u nas nie???:tak:
czarna juz sie martwiłyśmy:tak: dobrze że Sami już lepiej:tak:dziekuje za zyczenia:-)
Ja tez bym sie spotkala ale nie ma nikogo z moich regionow:-(

A słyszałyście taki kawał?
Co robi Jeż w fabryce prezerwatyw???
KINDER NIESPODZIANKI:-D

na początku położna 2x w tyg i stopniowo rzadziej a teraz health visitor cos w stylu środowiskowej, oblukać czy dzieci nie maltretujemy:eek: hehe i przychodzi z wagą i pyta czy czegoś nie potrzebujemy, czy jesteśmy szczęśliwi, czy w razie jak męża nie ma w domu mam na kogo liczyć itp itd..........
Tam u Was to tak prorodzinnie, a tu raptem 2 tygodnie wydłużyli macierzyński :shocked2:

Hej dziewczyny !! do zobaczenia pewnie pojutrze, gdy jutro będę w tym cholernym szpitalu, ale mam nadzieję, że pojutrze mnie wypuszczą !!!! ZAbiegu się nie boję, ale jakiś taki smutek i żal mnie ogarnął.... ehhh ...:-(:-(:-(
Za to Szymcio grzeczniutki był baaaaaaaaaardzo :-)

Do zobaczonka wkrótce !!
Aniaaa trzymam kciuki, oby szybko i sprawnie poszłoa czas bez Szymka szybciutko minął.:tak:

Kurde z tym spotkaniem moze i wczesniej wypali:confused:
U nas też na tapecie smoczek 3+.

Z tego co wiem to z okolic lodzi tu na forum jest tylko wanilia...
Magda zgadza się, a i do Łodzi mam kawałek :sorry2: nie wiem czy do Wawy nie byłoby mi bardziej po drodze ;-).

. Mój M. to mówi, że nie mogę życ bez netu (fakt, ciężko jak był popsuty) :-D
Kate też tak myślałam, ale po kilku dniach przywykłam, a i czasu miałam znacznie więcej dla siebie ;-);-)

Dobry sposób...ja też łaziłam z maseczką;-) Polecam tez TABCIN ale to chyba nie dla karmiących cycem.
No i kupiłam tą maseczkę, wyglądam jak debil, ale nie to jest ważne :cool2:.
A tabcin wczoraj wzięłam, ale po 2 godzinach jak czułam się gorzej sięgnęłam po antybiotyk, choć i tak du....bo w nocy wcale nie było lepiej. No i teraz śmigam jak Zosia Burska ;-);-):-p:-p, tylko zamiast mini mam wełniane skarpety made by grandmother :happy2:

Szymek śpi a my z M będziemy oglądać Epokę Lodowcową, uwiellllbiam:-)

WIOLU milego ogladania :-)
MINISIA fajnie z tymi mebelkami :-)
CZARNA witaj :-)

ANIAA napisala do mnie ze jest juz po zabiegu i jest ok tylko strasznie teskni za Szymkiem i chyba jutro wroci do domu ale jeszcze nie wie konkretnie :-)

Ja kupilam ciuszki dla Oliwi Pozniej wkleje fotki :-)
Oliwia dzis jest strasznie marudna i malo spi od kilku godzin wogole Ciekawe jaka bedzie nocka

JUTRO JADE NA KONCERT JEJKU ALE SIE NIE MOGE DOCZEKAC :-)

Minisia ja też lubię przestawiać mebelki, coś zmieniać. Już kombinuję co by na wakacje kolor w naszym pokoju zmienić. Jeszcze myślałam, że może coś u Martyny, ale na razie się nie da, dopiero jak będzie mieszkać z Młodym będziemy wymyślać :sorry2:
Dorotka dobrej zabawy!

Ja też nie mam co liczyć na jakieś kawki :-( Wszędzie daleko. Chyba, że jak się uda to gdzieś jakiś weekend zorganizujemy. U mnie na listopadówkach raz udało się takie spotkanie. Ja nie byłam, bo akurat zaczęłam udzielać się na forum jak się umawiały. Fajna sprawa podobno.

O prawie zapomniałam - i mój synek już ma kwartał. Ale ten czas leci. No i chyba jesteśmy na etapie kryzysu czy skoku (jak zwał, tak zwał), bo cycolek się zrobił, że hej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry