reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2011

reklama
ale weekendowo, pewnie wiekszosc wyleguje sie jeszcze w wyrku
ja tez zle sypiam, mam juz dosc spania na lewym boku a tylko na nim mi jako tako
wstac na siku w nocy to masakra, naprawde przydalaby mi sie lina z sufitu zebym mogla sie podciagnac

ilonka wspolczuje ci tego remontu, zycie bez lazienki jest cholernie ciezkie a u ciebie cos konca nie widac

hmmmm myslalam ze beda jakies wiesci od pryzybeli ale to pozniej pewnie, zazdroszcze jej ze juz dzis bedzie miec malucha przy sobie

chyba musimy nowy watek otworzyc, lista rozpakowanych pazdziernikowek:-)

ide walczyc z zelazkiem:dry:

Ehhhhh właśnie przed chwilą sie obudziłam, poszłam do kuchni po winogronko i nektarynkę i z powrotem do wyrka. Chyba sobie vod.onet.pl odpalę

hej

ja niedawno wstalam ... niestety wtedy kiedy spi mi sie najlepiej jestem zmuszona podniesc dupsko do gory
a dzisiaj za sprawa panow , ktorzy maja mi przywiesc meble-w koncu!!!!!!!

mam nadzieje ze jutro sie r wezmie i je posklada z kims i bede mogla w koncy puscic pralke pelna para i uporzadkowac ciuchy, ktore leza w worach po calym domu

a musze wam sie pochwalic ze juz od piatku bede miala u ciebie moja mamite :)
wiec sie ciesze strasznie, moze mnie z deprechy troche wyciagnie ...

a no i dzisiaj z r mamy 6 rocznice slubu
o ktorej w tym wszytskim zapomnielismy i przypomnieli nam znajomi -masakra jaki zonk

jestem i ja... jakiegos mega dola dalej mam wiec siedze cicho...trzymam caly czas kciuki za pryzbele i lukam co chwile czy jest jakies info, ja mam na 2 ktg i usg w szpitalu...stres jak zwykle, no i caly czas tylko mysle jak Julka da rade bez mamy, bo teraz sie taka strasznie za mna zrobila ze chwile mnie nie widzi i ryk;( czuje ze popelnilam blad:/
jagmar polecam tvn player tak jakby z onet vod wszystko tu przeniesli

atram - wszystkiego naj naj naj i nie poddawaj sie!!!

a wy skad wiecie ze pryzybela rodzi??? ja jak zwykle nie doczytalam czy co...

reklama
hello!
ja dziś nareszcie obudziłam sie w ramionach małża, a nie sama, jak przez cały tydzien...
też bym chętnie poleniuchowała, ale tak myslimy z Arturem, żeby skoczyć do hurtowni i kupic reszte rzeczy co nam brakuje dla dzidzi. Nie myślicie że to za szybko?? ale już coraz ciężej mi i nie chce tego zostawiać na koniec bo w październiku szkoła sie zacznie i wogóle czasu nie będzie...

miłka
też mam jedn taką jak Twoja, a kupiłam na bazarze za 24 zł :p fajniutkie są, chociaż w szpitalu widziałam laski co druga w takiej hehe.

Cześć napiszę coś i idę dalej spać bo dzieć pojechał do teściów i nikt mnie nie będzie budził :-D

Ja dla odmiany coś bym w domu porobiła ale jeszcze mi chodzić nie wolno. Wydaje mi się, że mam energię i mogłabym góry przenosić ale to z pewnościom na przekór temu, że leżę. Po ciąży z Zosią z mega leniwca kanapowca zmieniłam się w pracusia i sprzątacza. Dostałam kopa energetycznego. Potrafiłam rano podłogi umyć (codziennie), kurze zetrzeć ale po jakimś czasie mi przeszło tzn unormowało się.
no to mnie pocieszyłas, że jednak nie zostanie śmierdzącym leniem do końca życia tlyko w końcu się wezmę za siebie po porodzie, wtedy dostane pewnie więcej energii.

ilonka
ale Ty masz przerypane z tym remontem faktycznie... ale sie nie przejmuj, co sie odwlecze to nie uciecze... nic nie poradzisz zamartwiając sie i denerwując.

mileczka
kapciem rzucasz w piesia :D??
a jaki to pies? jaka rasa? pokaż fotke może:D??
atram
stoooo lat sto lat:D najlepszego:)
no to wy już ładny staż macie! kurcze stare dobre małżeństwo :p heh

anulka
jako znowu błąd? co masz na myśli?

monika
looknij na wątek nasze wizyty i zdjęcia usg, tam wczoraj oznajmiła że dostała na dzisiaj skierowanie na CC:)

Do góry