reklama

Październikowe Mamy 2010

ja myślałam że jak już skończę szkolenia to znajdę czas na bb a jak na razie to na nic nie mam czasu.

Elwirka- gratuluję ząbka
Frogg- zapomniałam o waszym szczęściu i gratki dla was suwaczkowe
Alicja- za tego 8go ząbka zdrówka dla małej
Mila- dla was też gratulacje rąbkowe.
rysia- będzie dobrze i jak to ja napiszę poprawki muszą być bo się wtedy pamięta dłużej.
Natolin- też ci kurde pogratuluję wytrzymałości bez znieczulenia.

Arek padł przed chwilą

reklama
Bry wieczór.

Elwirka, Mila, Alicja, gratulacje ząbkowe dla Waszych Pociech :-)
Makuc cieszę się, że wieczór był miły i szczery :-) że atmosfera się oczyściła, że mąż pochwalił :-)
Makuc, Nat, Elwirka bez znieczulenia? Wow szacun, ja nawet nie muszę pytać czy mi da... ona zna mnie doskonale :-)
Sarisa, Rysia dołkom mówimy a kyszzzzz, tulam mocno :*** i życzę poprawy nastroju.
Sarisa co się stało?
Rysia powiedz kobiecie, żeby dała sobie spokój bo i tak Cię nie zagnie :-)
Mała_mi wczasujesz się i dobrze:-) W końcu trochę dychniesz sobie :-) a jak z mężem???
Elwirka oby to nie złudzenie tylko poprawa :-)
Alicja odpoczęłaś u rodziców???
Happy to faktycznie przegięcie z tymi fakturami, zwykle Ci przychodzą pocztą czy ne meila?
Dorisku staram się a wieczorem dobiłam do 600 :-)
Ika jak po wizycie u dr? Wercia mam nadzieję że zdrowa jak ryba :-)
Paolcia wszystkiego naj dla mamy :-)
Efa udanego wpyapdu na zlot.
Dobranocka Ty nawet prania do pralki nie powinnaś wkładać...nie dziwię się że mąż się martwi, i super że tak pomaga we wszystkim :-)
Roxannka to ja wczoraj też dostałam takiego powera ze sprzątaniem, a dziś znów mam co sprzątać :-) mol książkowy Ci rośnie??? pocieszę u mnie też...Trzymam kciukasy za Ptysia usg :-) niech Cię nie dręczą ta przemyślenia, a jak zaczną to spójrz na swojego synia :-) On Ci odpowie na to pytanko uśmiechem.
Kroma wygranej w totka życzę !!!

Dziś ciężki dzień dla mojej córci , jak i dla mnie, dobrze że już się kończy...

ROXI szkoła zostala doslownie 5min. temu zamknięta i do niedzielli jej nie otwieram :laugh2::happy::rofl2: także teraz mogę się spokojnie na BB rozgościć. Tylko aaaa ALICJA narobiłas mi takiej ochoty na ciastka, że zaraz po jakieś pójdę [tym bardziej, że w lodowce pelno pyszności :-p]
NAT nigdy? szacun jak stąd do honolulu. Ja w sumie zbyt często o nie nie proszę [znaczy u mnie świętem wizyta u dentysty jest] ale jak wiem, że będzie bardzo bolec to jednak biorę. Dzisiaj bardziej wbijanie igieł niż samo leczenie zęba by bolało zapewne.

Kania- wszystkie dzisiaj chyba mają ciężkie dni, albo my mamy mało cierpliwości, mnie moja starsza wyprowadziła, znowu kupa, i chyba faktycznie pójdę na tego totka

Kroma współczuję kupnych problemów, ja też nie mam cierpliwości :-( bardzo nad tym boleję...
Makuc smacznego, ja też jestem głodna i sama się zastanawiam czy coś jeść czy dać sobie spokój, może winogrona się czepię...

A to jak się tak wszyscy chwalą to ja się też pochwalę, w końcu druga dwójka górna się pojawiła u mej córci :-)

Kania to w takim razie gratki zębulkowe dla Oliwki:-)hihi widzę że mój Miłosz ma taki sam stan uzębienia na tą chwilę jak Twoja córa:tak:

a co do "beznadziejności" dzisiejszego dnia to mój humor kompletnie ze mną nie współpracuje i żem zła jak osa i wkur.wiona na wszystko i na wszystkich:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie wieczorkiem:-) synus spi,Tomek lezy na sofie obok to komputer moj:-D

Co do cierpliwosci to ja tez mam ostatnio jej mniej...:zawstydzona/y: tak po prostu.

Natolin nawet jakies powazniejsze sprawy tez bez znieczulenia???WOW! Ja ostatnio wyrywalam dwie gorne osemki i nie wyobrazam sobie robic tego bez znieczulenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry