Tak króciutko i szybciutko, bo czekają mnie jeszcze ćwiczenia, kąpiel itd....
Roxannka szkoda że mój na skrzydłach po piwko nie biega haha, mojemu medal też się należy, chciał jechać... ja też ale tak się poskładało, że jego ur, rodzinka zjechała. A jak mu wczoraj wieczorem powiedziałam że się spotkałyście, to do mnie Kochanie to czemu nie pojechaliśmy??? Normalnie faceta za j***a powiesić hah, mówiłam tydzień wcześniej o spotkaniu, to coś marudził a teraz zachciało mu się spotkanka hah. Następnym razem nie odpuszczę !!!
Dawidowe nie wyspałaś się?
Mila to ładne macie spanko :-) Oliwkę też zabezpieczenia nurtują :-)
Mamaagusi gratuluję spadku wagi, pomniejszenia rozmiarów, a Agusi gratuluję nowych umiejętności ;-)
Alicja masz problemy ze wzrokiem???
Doris to jakiś feralny piątek był...ale najważniejsze że temp spadła i reszta weekendu w Krk udana :-) Zazdraszczam Wam :-)
Tomas udanych chrzcin :-)
Efa super, że zlot się udał :-) Czekamy na Ciebie.
Mała_mi super, że już jesteś :-), że pobyt nad morzem wspaniały, na zdjęcia jak najbardziej czekamy. Dobrze, że autko sprawne i dojechaliście szczęśliwie do domu. Ooo super, że pracujesz, dobre i 4-5 h, a kto z Łukaszkiem zostaje w tym czasie? Czy zabierasz go ze sobą??? A z mężusiem ok??? List dostał???
Rysia sąsiadka nie kazała Ci odkupić cwietków???
Kasis, Doris tulam Was mocno :***
Kasis ojej przykra sprawa, może jak emocje opadną to się to zmieni, dla każdej matki to wielka trauma stracić dziecko.