reklama

Październikowe Mamy 2010

Nadrabiania widze ze malo mysle, ze pamietam z wczoraj ;)
Renatka, Doris :*
Moriam jak napisalas chyba weekendy milo mijaja, bo cos m.am Mamusie poznikaly.
Dobranocka, Efcia jestescie :). Supet i fajnie bedziecie mialy z dzieciakami. Zdrowka dla Justysi.
Dawidowe prxykro mi z powodu kolegi. I oby Laura sie nie rozchorowala. I gratki polroczkowe :)
Kania jak Oliwka?
Alicja gratki zeba dla Isi
Kroma przykro mi, ze smutne wiesci. I fajnie, ze w kinie byliscie.
Mala, Roxi a co Wy tak skromnie po 1 bluzeczce? Nie wierze.
Mala mi powiedz kuzynce niech sie w nos ugryzie z ta sukienka
Moriam prxykro mi, ze takie wiesci :(

Oj wiem, xe nie pamietam wiecej i uciekam spac....bo za dlugo dzis po sklepach biegalam ;)

reklama
przerywajac grobowa cisze witam sie serdecznie i zycze wszystkim mamuska milego, slodziutkiego dnia!

302492_272760646088640_234995473198491_885653_1775843184_n.jpg

Dzień dobry.
Takie małego ruchu to tutaj chyba dawno nie było:szok:.

dawidowe i co z Laurą? Daj znać po wizycie w przychodni. Nie rozumiem dlaczego nie chcieli jej choćby nawet zbadać, eh paranoja.:baffled:
moriam super że weekend mieliście udany i że te targi się udały. W Krakowie o takich nie słyszałam,albo po prostu coś pominęłam:tak: A Ciebie mąż przed ślubem nie widział wcześniej w sukience ślubnej?
dobranocka mam takie samo zdanie na temat tej sukni ślubnej, zresztą nie lubię jak mi ktoś coś wciska na siłę, wiedząc że mi się to nie podoba. Jeszcze mi mówi że zapłacę za nią mniej, no tak racja tyle że jak dodam do tego poprawki krawieckie, pranie w pralni i prasownie to jeszcze więcej się uzbiera, więc dla mnie to żaden interes. Zresztą ona już wcześniej nam wciskała że nam zrobi zaproszenia z naszymi zdjęćmi, nawet już aparat trzymała w ręce i chciała robić ale mój G. się wtedy bardzo zirytował, bo jak jej mówisz że NIE bo mamy już inne, że takich nie chcemy to ona nie rozumie.:baffled:
Z tymi badania to mnie pocieszyłaś heh, bo mój łobuz to co chwilę się o coś obija...
dziulka biedna Leane a Ty Kochana nie załamuj się, jednak z tatą nie jest aż tak fajnie? Ile on jeszcze u Was posiedzi?
sarisa o witaj! Super że napisałaś. Oj zazdroszczę Ci tych zakupów:-D
kaniu tulam ciepło i mam nadzieję że póżniej jednak wena powróci i doczekamy się Ciebie. Oliwia często się budziła w nocy czy coś się innego działo?

mala mi- te targi beda w Krakowie 4-15 kwietnia. My sie fajnie bawilismy, wiec polecamy:)
no a slubny dopiero po raz pierwszy zobaczyl mnie w sukni jak szlam do oltarza:)
kania-oj, bidulku..co z Oliwcia?

Ufff nadrobiłam...

Wioli
jak Twoje chłopaki???
Dziulka współczuję wczorajszej nocki, a jak dziś??? Jak Leane???
Dawidowe gratki półroczkowe dla Was, jak Laura??? Byłaś z nią w przychodzni?
Mała_mi żona kuzyna przesadzona jakaś, ja bym jej wprost powiedziała co szczerze myślę o tej sukience. Odnośnie wesela, to rzeczywiście całkiem nieduże (my mieliśmy niecałe 50 osób - najbliższa rodzina i przyjaciele). Dalej brzuch z @ boli??? Jak oko Łukaszka???
Mała_mi, Moriam Oliwia w nocy nam spać nie chce, budzi się z płaczem albo kaszel ją wybudza, domaga się jedzenia, potem wariuje... ehhh ręce opadają.
Moriam fajnie weekend Wam minął :-)
Happy śmielej, śmielej :-) Goście już pojechali???
Alicja jak Wu się czujecie??? Gratuluję Isi kolejnego zęba. Goście dopisali, jeść ciastek nie chcieli (nawet coś się znalazło) ale Oliwia oczywiście spędziła całą ich wizytę u mnie albo na rękach albo na kolanach. Z podzielnością uwagi u mnie ostatnio kiepsko, ze skupieniem niestety też. Fajnie, że pokoik przemeblowany :-)
Kroma na jakim filmie byłaś??? To dobrze że gardło już nie boli :-) A jak Ola??? Przykro mi z powodu kuzyna, i jego żony.
Strip mam nadzieję, że dzisiejszy dzień lepsiejszy dla Waszej Trójcy ???
Dobranocka doczytałam, że dzieciaczki miały przeboje zdrowotne. Mam nadzieję, że z Wojtusia oczkiem już wszystko ok :-) Widzę że Justysia też na tym syropie co Oliwia, nie ma poprawy??? Bo u Nas póki co nie :-(
Sarisa ściągnęłam Cię myślami :-) jak pobyt w UK??? Jak Zuu i Ty??? Oliwia póki co bez poprawy, tzn. kaszel teraz bardziej suchy, nocki zarywamy więc nudy nie ma.
Efa cieszę się, że piszesz na głównym :-)
Doris, Ida, Roxi, Ika, Emiliab, Mała_mi, Elona, Mamaagusi, Makuc, Rysia, Kahaa, Asik, Ragna, CzarodziejkaM, Margerrita (jeśli kogoś pominęłam to przepraszam) co u Was???
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Ja też się tylko przywitam.
Coś dzis humorku mi brak. Czuję się jakoś tak słabo (jak po jakiejs grubej imprezie)
Buziaki dla Was!!!!

dawidowe strasznie mi przykro z powodu kolegi. Tez pamiętam jak opowiadałas o nim. No i jeszcze do tego choróbsko znów atakuje Laurę?! :-( ehhh tulam mocno.

sarisa wracaj juz ;-), u nas juz wiosenka .

mała_mi weź sie nie przejmuj tylko zapakuj suknię , oddaj i podziękuj. Skoro nie jest taka jaką byś chciala , to nawet nie ma co myślec. To Twój wyjątkowy dzień i masz się czuć wyjątkowo!

kania :-*

dziulka oj to współczuję przebojów z Leane. No i kłotni z ojcem. A jak dlugo on zostaje?

moriam kawka wygląda pysznie ;-)

... idę sobie zapodac kawkę -kolejną , to moze wreszcie się obudzę.

kania może :sorry:. Do tego jeszcze @ :-(. No i jakos tak po weekendzie dzis wyjatkowo cięzko mi się rozkręcić.
A Ty dajesz radę jakos po takiej nocce? Mówisz ,ze to przez kaszel? Strasznie mi przykro :no::sorry:

reklama
Doris oj to współczuję jeśli do tego doszła @, ja właśnie pożegnałam się z nią ;-)
Jakoś daję radę, dziś "spałyśmy" razem od północy.
Budzi się co chwilę z płaczem, rękami manewruje przez sen. krzyczy "nie chce" albo coś pod nosem "miauczy".
Jak się obudzi to domaga się jedzenia, bawi się smoczkiem, wstaje, siada i tak w kółko.
Kaszel ją dusi tak że płuca wypluwa (ale wszystko jest ok wg dr).
A właśnie chciałam się pochwalić, dziadkowie wczoraj nam zrobili niespodziankę w postaci inhalatora :-) Więc dziś będzie pierwsza próba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry