reklama

Październikowe Mamy 2010

kania super ,ze dziadkowie taki prezent zrobili. Jestem pewna ,ze teraz Oliwka szybciej dojdzie do siebie. Biedna ,ze w nocy tak cierpi i dziwne ,ze dr uważa ,ze jest ok. Mój Dorian na szczęscie spi ostatnio spokojnie. Dzis wstał o 6tej i przydreptal do nas do łózka i jeszcze dospalismy 40 minut.

reklama
kania super ,ze dziadkowie taki prezent zrobili. Jestem pewna ,ze teraz Oliwka szybciej dojdzie do siebie. Biedna ,ze w nocy tak cierpi i dziwne ,ze dr uważa ,ze jest ok. Mój Dorian na szczęscie spi ostatnio spokojnie. Dzis wstał o 6tej i przydreptal do nas do łózka i jeszcze dospalismy 40 minut.
Mam nadzieję, że tak będzie :-)
Dorian w nocy ma wyjęte szczebelki???
Moja dziś wyłamała jeden, też bym jej zostawiała ale się obawiam że wypadnie mi z łóżeczka biorąc pod uwagę w jakich nie raz pozycjach ją znajduję.

Dzień doberek

Doris łącze sie z tobą co do dzisiejszego dnia u mnie tez jakos do tylka
Kania Bartek ma jakaś wirusowke jeden dzień biegunka drugi wymioty Kubuś ok dzięki Bogu współczuje wam bardzo ze u oliwki poprawy niema i te noce nie przespane moze inhalator pomoże tego wam życzę

Chyba zle spalam bo mnie cały bark boli:wściekła/y:Oglądałam wczoraj fajny film troche przybijajacy bo pól nocy o nim myślałam:baffled:

Wioli83 to u Was też nie za ciekawie, mam nadzieję że Bartkowi ta wirusówka przejdzie i Kuba się nie zarazi. Mąż niech kark rozmasuje a film jaki oglądałaś????

Lecę po kawę do kuchni...(3 już dziś)

Kania zanim on wróci z pracy to pewnie mi przejdzie:-D film to kaznodzieja z karabinem tytuł troche odstrasza ale naprawdę fajny tyle ze dla ludzi o mocnych nerwach bo rzecz dzieje sie w sudanie i chodzi głownie o male dzieciaczki w czasie wojny:-(

hej
jesteśmy,nocka fajna,od 23 do 5 i dalej do 8,za oknem pięknie więc pewnie wybędziemy na długi spacer,wczoraj jakieś 2 godz nam zeszlo,nastrój w miarę dobrze,po 4 tyg przerwy zaczęłam znowu a6w ale od razu 12 pow na 3serie czytałam że tak niby mozna jak sie wcześniej przerobiło a że do końca zadowolona z tego brzucha nie jestem to teraz postaram się to wykonywać bardziej starannie,dom ogarnięty jako tako,dziecko śniadanko zjadło no i nie wiem za cos trzeba się wziąć aby ten dzien w miare milo minął.

Malami pokaż nam sukienke mi Ci ją ocenimy;-) a jaką macie datę wyznaczoną bo ja to przeoczyłam jakoś?

Dawidowe mam nadzieję że u Was jednak nic sie nie przyplącze

Happy jak po weekendzie ?

Kania może po tym inhalatorze będzie jakaś poprawa

Doris i jak tam po kawce lepiej?ja zawsze nienawidziłam poniedziałków a już w ogóle tego budzika co dzwonil o 6 rano

Wioli może jakiś masaż by się przydał?:-)

Sariska miłego wypoczynku:tak:

kania tak, my wyjęliśmy szczebelki juz dawno. najpierw uczylam go wychodzenia z łózeczka , zeby wiedzial ,ze trzeba tylem ;-) i teraz sam sobie w nocy do nas przychodzi.

wioli masakra z tym wirusem. Oby mu minęło i absolutnie na Was nie przeszło. Film musial być ciekawy. Ja lubię taką tematykę ,ale pewnie tez bym nie mogla potem spac.

renatka mnie to dziś chyba wiadro kawy nie pomoze. Do tego brzuch mnie rozbolał i wogole :-(. Jedynie optymistycznie dziś niebo wygląda ;-). Ojjjj uwielbiam takie bezchmurne niebo, nawet jesli jeszcze temperatura niska.

Ostatnia edycja:
Renata to od którego dnia zaczynasz te ćwiczenia, bo ja dziś wracam i myślałam że normalnie zacznę od dnia na którym zakończyłam :baffled: U Nas też dziś wiosennie, więc może Oliwię na spacer popołudniowy wezmę na chwilę jak nie będzie głowy urywać, póki co nie wieje :-)

Doris Oliwia właśnie przodem wychodzi z łóżeczka a tyłem schodzi z naszego łóżka. U Nas niebo pochmurne ale słońce też czasem zajrzy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Machine gun preacher taki orginalny jest tutul ale na jedno wychodzi Film jest oparty na faktach
A masaż sie przyda pewnie tyle ze niewiem czy da sie namowic;-)
A muszę sie pochwalić ze moja sis sie zakochala:szok:Mam nadzieje ze bedą z tego dzieci:-D a dokładniej dziewczynka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry