sparrowkot
Fanka BB :)
1. Witam nową mamę na początku Roxannka ja mam termin na 2 paź. więc jeszcze posłuchasz o porodzie zapene zanim się własnego doczekasz hihihi
2. Też jestem za zamknięciem wątku ze zdjęciami dzieci - na nk wystawiam fotki ewentualnie przyrody a jak wystawię coś rodzinnego to tak na dzień lub dwa i kasuję ...
a po co mają wisieć .. jak czasem widzę jak mamusia z dzieckiem w wannie swoją fotkę umieszcza na NK to mnie ciarki przechodza (ona w stroju ale dzidzi z gołą dupką) ... albo na plaży golaski biegają w wieku do 5 lat nawet .... :O
Powiedzcie gdzie to rozum??
3. moja noc dzisiaj .. ja już myślałam że się coś dziać u mnie zaczyna wiecie ? A tu jeszcze szkoły rodzenia nie zaczęłam nawet ;ppppp
Miałam skurcze od pleców i chciało mi się qpkę ale nie ... nic się nie nasilało i było tak samo także .. to nie te bóle !! Tamte będą o wieeeeele większeeeeeeeeeeeee ... hehehehe
Nic nie spałam buuu ... ale za to teraz skończyłam swój przybornik na łóżeczko który tu zaprezentuję bo ja jestem chwalipięta - ładnyyy????

u góry są dwie kieszonki a na dole jedna duża
2. Też jestem za zamknięciem wątku ze zdjęciami dzieci - na nk wystawiam fotki ewentualnie przyrody a jak wystawię coś rodzinnego to tak na dzień lub dwa i kasuję ...
Powiedzcie gdzie to rozum??
3. moja noc dzisiaj .. ja już myślałam że się coś dziać u mnie zaczyna wiecie ? A tu jeszcze szkoły rodzenia nie zaczęłam nawet ;ppppp
Miałam skurcze od pleców i chciało mi się qpkę ale nie ... nic się nie nasilało i było tak samo także .. to nie te bóle !! Tamte będą o wieeeeele większeeeeeeeeeeeee ... hehehehe
Nic nie spałam buuu ... ale za to teraz skończyłam swój przybornik na łóżeczko który tu zaprezentuję bo ja jestem chwalipięta - ładnyyy????

u góry są dwie kieszonki a na dole jedna duża
. Masz się czym chwalić, to jasne,że się chwal;-).
. Dobrze,że nie pojechałam. Może w sobotę lub w niedzielę pojedziemy z moim mężem.